מתכון קליקו תירס לחם ההלבשה יכול לספק את הכמיהה הדרומית שלך על 1 שעה ו 20 דקות. אתה מקבל מנות ראשונות המשמש 58. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 9 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל של 221 קלוריות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם בצל ירוק, מלח, מרק עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 28%. הציון הזה די גרוע. נסו סלסה תירס קליקו, תירס קליקו דרום-מערבי, ו עוגות תירס קליקו (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה שלבו את הקמח, קמח התירס, אבקת האפייה והמלח. בקערה גדולה אחרת מקציפים את הביצים, החלב והשמן; מערבבים לחומרים יבשים רק עד לחות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
יוצקים לתוך שני משומן 13-ב. איקס 9-אין. אפיית כלים.
3
אופים בחום של 425 מעלות למשך 15-20 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מגניב על מתלים תיל.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
בשני תנורים הולנדיים, מבשלים נקניק על אש בינונית עד שכבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה את המים, הסלרי, הפלפלים הירוקים, השום, הפלפל והקאיין. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 5-7 דקות או עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם אפשרויות נהדרות עבור דרום. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פורג מרתפים קלאסיק ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
פורג ' מרתפים קלאסיק ריזלינג
# 31 יין הצופה העליון 100 של 2017 פורג מרתפים' היין החשוב ביותר שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח סנקלייק. התסיסה מתרחשת עם שמרים מקומיים בחביות צרפתיות ניטרליות (65%) והשאר בנירוסטה. עם רמת בשלות זו, התסיסה נמשכה בסוף האביב על מנת לסיים את יבש העצם.חבוש, לימון, שומר ולוחלהתערבב עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.