רוטב ללחם תירס ופטריות פורצ'יני דורש כ 1 שעה ו -33 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 174 קלוריות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 15. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . אם יש לכם סודה לשתיה, בצל ירוק, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת לא משהו. נסו רוטב לחם תירס פטריות, לביבות פטריות פורצ'יני עם סלט פטריות וצ' ייב "שמנת", ו קציץ בשר פטריות פורצ'יני עם רוטב פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים פטריות בקערה קטנה, מכסים במים חמים, ומאפשרים להשרות עד פטריות התרככו, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
הסר פטריות מהקערה, לסחוט לנקז, וקוצצים דק.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ ' עם ספריי בישול.
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. ה-Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.