קושימומחה
מוכן ב1 ש, 33 דק.
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

רוטב ללחם תירס ופטריות פורצ'יני

רוטב ללחם תירס ופטריות פורצ'יני
רוטב ללחם תירס ופטריות פורצ'יני דורש כ 1 שעה ו -33 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 174 קלוריות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 15. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . אם יש לכם סודה לשתיה, בצל ירוק, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת לא משהו. נסו רוטב לחם תירס פטריות, לביבות פטריות פורצ'יני עם סלט פטריות וצ' ייב "שמנת", ו קציץ בשר פטריות פורצ'יני עם רוטב פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים פטריות בקערה קטנה, מכסים במים חמים, ומאפשרים להשרות עד פטריות התרככו, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
הסר פטריות מהקערה, לסחוט לנקז, וקוצצים דק.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ ' עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
4
לטאטא יחד קמח, קמח תירס, סוכר, מלח, סודה לשתיה, פלפל שחור, ופלפל קאיין בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאייןפלפל קאיין
פלפל שחורפלפל שחור
סודה לשתייהסודה לשתייה
קמח תירסקמח תירס
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
5
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים פטריות קצוצות ומערבבים עד מבושל קל וריכך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
7
הסר מהחום ולאפשר להתקרר במשך 10 דקות.
8
מערבבים ביצים, חלב חמאה, וחלב לתערובת קמח.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
חלבחלב
9
מוסיפים תערובת פטריות ותירס; מערבבים עד מעורבב היטב. מקפלים בצלים ירוקים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
פטריותפטריות
תירסתירס
10
העברת הבלילה לתבנית אפייה מוכנה הקש על משטח עבודה שטוח 2 עד 3 פעמים כדי להסיר כל בועות אוויר.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
11
אופים בתנור שחומם מראש עד הזהב על גבי, 30 עד 35 דקות. סכין קיצוץ מוכנס למרכז צריך לצאת נקי.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סכיןסכין

מרכיבים

11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)1צביטהפלפל קאיין, או לפי הטעםפלפל קאיין, או לפי הטעם1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטריות פורצ'יני מיובשותפטריות פורצ'יני מיובשות2largesביציםביצים1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילת תירס קפוא, מופשר סחוטחבילת תירס קפוא, מופשר סחוט596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל ירוק קצוץבצל ירוק קצוץ596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו11 קילו קישואים,מלח משובחמלח משובח1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמי ברז חמיםמי ברז חמים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר לבןסוכר לבן1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח תירס צהובקמח תירס צהוב

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. ה-Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken
Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken
ניחוחות מעושנים מובילים לחיך שהוא משיי להפליא, מלוח ורהוט; פריחת דובדבן וקרי אולטרה היי-def; לגימה עדינה של חוט צ ' ילה על הגימור לא obtrude על המורכבות הקלילה.