רוטב מורל
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, יין פורט, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די גרוע. נסו מורל & קינואה ממולאים בשר בקר עם בורבון מורל פאן Jus, סלמון עם יין אדום-רוטב מורל, ו פסטה מקרוני עם רוטב פטריות מורל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מורלים ב 2 כוסות מים רותחים; לתת לעמוד 5 דקות.
הסר morels עם כף מחורץ, הזמנת מרק. מסננים מרק, משליכים שאריות חול בתחתית פאן. קוצצים morels. הניחו מורלים ומרק בצד.
מחממים חמאה ושמן במחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני-גבוה עד שחמאה נמסה.
מוסיפים פטריות טריות ובצל. לבשל, ערבוב כל הזמן, 5 דקות או עד בצל הוא השחמה; להוסיף מורלים, יין, וחומץ. להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 2 דקות.
להוסיף מרק שמור; להביא לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 3 דקות.
מערבבים קמח ומים, ערבוב עד חלקה.
הוסף לתערובת פטריות. לבשל, ערבוב כל הזמן, 2 דקות או עד מעובה וחלק. מערבבים חצי וחצי מרכיבים הנותרים. לבשל 5 דקות.
מגישים מעל מחית זהב יוקון.