קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

רוטב מרווה

רוטב מרווה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל מרווה רוטב. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 420 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שילוב, שמן, מלאי הודו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו רוטב מרווה, רוטב נקניק מרווה, ו רוטב לחם תירס מרווה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
טוסט קוביות הלחם על גיליונות אפייה במשך כ 25 דקות, ערבוב פעם או פעמיים, עד חום קל פריך.
מרכיבים שתצטרך
קוביות לחםקוביות לחם
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
להעביר אותם לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
חמאה 9 על 13 אינץ צלחת אפייה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
מברשת כרישה ופטריות עם שמן וגריל על חום בינוני עד מכרז. פורסים את החלק הלבן והירוק של הכרישה ומוסיפים אותם יחד עם הפטריות לקרוטונים. חם 6 כפות חמאה במחבת ומערבבים סלרי.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
קרוטוניםקרוטונים
חמאהחמאה
סלריסלרי
כרישהכרישה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
גרילגריל
6
לטגן עד רך, כ 7 דקות.
7
מוסיפים את המרווה, קורנית, מלח ופלפל. מערבבים לשלב לגרד לתוך קערה של קרוטונים.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
פלפלפלפל
טימיןטימין
מרווהמרווה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
הוסף את המניה 1 כוס בכל פעם עד הלחם הוא לח מאוד אבל לא מרפה. מכסים ומקררים את הרוטב עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
מלאימלאי
9
הפעל את התנור עד 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
לטעום ולהתאים את התיבול של ההלבשה.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
11
לטאטא את הביצים ואבקת אפייה יחד ולשלב לתוך ההלבשה. כפית את הרוטב לתוך צלחת אפייה מוכנה לכסות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מקציףמקציף
12
מעבירים לתנור ואופים במשך 25 דקות. לחשוף ולהמשיך לאפות 15 עד 20 דקות נוספות, או עד השחמה קלה ופריך על גבי.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
מקשטים עם עשבי תיבול ומגישים את הרוטב חם.