תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל מרווה רוטב. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 420 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שילוב, שמן, מלאי הודו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו רוטב מרווה, רוטב נקניק מרווה, ו רוטב לחם תירס מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
טוסט קוביות הלחם על גיליונות אפייה במשך כ 25 דקות, ערבוב פעם או פעמיים, עד חום קל פריך.
מרכיבים שתצטרך
קוביות לחם
טוסט
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
להעביר אותם לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
חמאה 9 על 13 אינץ צלחת אפייה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
מברשת כרישה ופטריות עם שמן וגריל על חום בינוני עד מכרז. פורסים את החלק הלבן והירוק של הכרישה ומוסיפים אותם יחד עם הפטריות לקרוטונים. חם 6 כפות חמאה במחבת ומערבבים סלרי.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
קרוטונים
חמאה
סלרי
כרישה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
גריל
6
לטגן עד רך, כ 7 דקות.
7
מוסיפים את המרווה, קורנית, מלח ופלפל. מערבבים לשלב לגרד לתוך קערה של קרוטונים.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים
פלפל
טימין
מרווה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
הוסף את המניה 1 כוס בכל פעם עד הלחם הוא לח מאוד אבל לא מרפה. מכסים ומקררים את הרוטב עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
לחם
מלאי
9
הפעל את התנור עד 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
לטעום ולהתאים את התיבול של ההלבשה.
מרכיבים שתצטרך
תיבול
11
לטאטא את הביצים ואבקת אפייה יחד ולשלב לתוך ההלבשה. כפית את הרוטב לתוך צלחת אפייה מוכנה לכסות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מקציף
12
מעבירים לתנור ואופים במשך 25 דקות. לחשוף ולהמשיך לאפות 15 עד 20 דקות נוספות, או עד השחמה קלה ופריך על גבי.