רוטב מרינרה ופיצה קלאסי
רוטב מרינרי ופיצה קלאסי יכול להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, ומתכון טבעוני יש 79 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, אקסטרוווריגין שמן זית, פלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו רוטב מרינרה קלאסי, רוטב מרינרה קלאסי, ו רוטב מרינרה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים פלפל חצי לאורכו; להשליך זרעים וממברנות.
מניחים שיני שום חצאי פלפל, עור הצדדים למעלה, על גיליון אפייה מרופדת רדיד; שטוחים חצאי פלפל ביד. לצלות 12 דקות או עד מושחר.
מניחים את הפלפל בשקית ניילון zip-top; חותם.
בואו לעמוד 15 דקות. פלפל לקלף; פלפל קוצצים ושום.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל למחבת; מבשלים 5 דקות או עד למכרז, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיף בזיליקום אורגנו; לבשל 1 דקה. מערבבים פלפל קלוי, שום קלוי, יין, רסק עגבניות, 1/2 כפית מלח, ועגבניות; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות, ערבוב מדי פעם.
מניחים חצי תערובת עגבניות בבלנדר.
הסר את החלק המרכזי של מכסה בלנדר (כדי לאפשר אדים לברוח); מכסה בלנדר מאובטח על בלנדר.
מניחים מגבת נקייה מעל פתיחה במכסה בלנדר (כדי למנוע splatters). להתמזג עד חלקה.
יוצקים לתוך קערה גדולה. חזור על הנוהל עם תערובת עגבניות נותרת. מערבבים פטרוזיליה, חומץ, שמן, ו 1/4 כפית מלח.