רוטב מרינרה עם מולים ופטרוזיליה דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 4 . מנה אחת מכילה 578 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. זה עובד טוב כמו רוטב זול. אם יש לכם מולים, פטרוזיליה שטוחה, לינגוויני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה יוצא מן הכלל. נסו מולים ברוטב יין לבן (Mejillones a La Marinara), מולים מרינרה, ו מולים מרינרה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את השום ומבשלים עד הזהב אבל לא השחמה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
3
מוסיפים את העגבניות והמיצים שלהם, פלפל אדום, אורגנו, מלח וסוכר. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני-נמוך ומבשל (ריסוק העגבניות עם החלק האחורי של כף עץ אם באמצעות עגבניות שלמות) עד הרוטב מתעבה מעט, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
4
הוסף את המולים. לכסות ולבשל עד מולים פתוחים, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
5
להסיר ולהשליך כל זה לא לפתוח. בינתיים, לבשל את הלינגוויני על פי הוראות החבילה.