רוטב סלמון פסטה סיציליאני
רוטב סלמון פסטה סיציליאני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 620 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. . גשו לסופר וקנו מים, זעפרן, צנוברים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בצימוקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז עם צימוקים וקינמון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: סלמון בגריל ברוטב עגבניות סיציליאני, פסטה בסגנון סיציליאני עם חצילים, עגבניות וריקוטה סלטה (Pastan Alla נורמה), ו פסטה סיציליאנית.
הוראות
יוצקים על 2 כפיות שמן אנשובי יכול למחבת מעל חום בינוני; לבשל ולערבב בצל בשמן אנשובי חם עד מרכך, על 5 דקות.
מוסיפים פילה אנשובי; מבשלים ומערבבים עד שהדגים מתמוססים, כ -5 דקות.
מערבבים עגבניות רסק לתערובת בצל אנשובי; מוסיפים מיץ סלמון משומר, מים, צנוברים, צימוקים, מלח ופלפל שחור. מבשלים ומערבבים תערובת עד שהטעמים מעורבבים, כ -15 דקות.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. לבשל spaghettini במים רותחים, תוך ערבוב מדי פעם עד מבושל דרך אבל מוצק לנשוך, על 12 דקות.
מערבבים סלמון וזעפרן לתוך תערובת בצל אנשובי; לבשל עד סלמון מחומם דרך, על 15 דקות יותר.
מגישים רוטב סלמון מעל spaghettini.