קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 15 דק.
מנות24
ציון בריאות4
מגזין

רוטב ספגטי איטלקי מבושל לאט

רוטב ספגטי איטלקי מבושל לאט
המתכון Slow-Cooker רוטב ספגטי איטלקי מוכן בעוד כ-8 שעות ו-15 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה 132 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. מתאים ל-24 מנות. אם יש לכם סוכר, רסק עגבניות, עלי אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הרוטב הזה. מתכונים דומים: רוטב ספגטי איטלקי מבושל לאט, רוטב ספגטי מבשל איטי, ו רוטב ספגטי מבשל איטי.

הוראות

1
מקם את ספינות הבישול האיטיות של ריינולדס בתוך קערת בישול איטית של 5-6 1/2 - qt. ודא כי אניה מתאים בנוחות על החלק התחתון ואת הצדדים של קערה ולמשוך את החלק העליון של אניה מעל שפת קערה.
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
במחבת 12 אינץ', לבשל נקניק, בצל, פטריות ושום על חום בינוני על 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד נקניק כבר לא ורוד; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מניחים תערובת נקניקיות בבישול איטי מרופד. מערבבים במרכיבים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
4
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 8 עד 9 שעות.