קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 15 דק.
מנות24
ציון בריאות4
מגזין

רוטב ספגטי איטלקי מבושל לאט

רוטב ספגטי איטלקי מבושל לאט
רוטב ספגטי איטלקי בשרני איטי לבשל נטול גלוטן, וללא לקטוז רוטב. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 131 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לך פלפל, בשר טחון, עלי בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: רוטב ספגטי איטלקי מבושל לאט, רוטב ספגטי בשרני, ו רוטב ספגטי בשרני.

הוראות

1
תרסיס 5 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. במחבת 12 אינץ', לבשל נקניק, בצל, פטריות ושום על חום בינוני על 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד נקניק כבר לא ורוד; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
תערובת נקניק כפית לבישול. מערבבים במרכיבים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
3
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 8 עד 9 שעות.