רוטב ספגטי איטלקי בשרני איטי לבשל נטול גלוטן, וללא לקטוז רוטב. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 131 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לך פלפל, בשר טחון, עלי בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: רוטב ספגטי איטלקי מבושל לאט, רוטב ספגטי בשרני, ו רוטב ספגטי בשרני.
הוראות
1
תרסיס 5 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. במחבת 12 אינץ', לבשל נקניק, בצל, פטריות ושום על חום בינוני על 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד נקניק כבר לא ורוד; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ