קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 15 דק.
מנות24
ציון בריאות4
מגזין

רוטב ספגטי איטלקי מבושל לאט

רוטב ספגטי איטלקי מבושל לאט
רוטב ספגטי איטלקי בשרני איטי לבשל נטול גלוטן, וללא לקטוז רוטב. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 131 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לך פלפל, בשר טחון, עלי בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: רוטב ספגטי איטלקי מבושל לאט, רוטב ספגטי בשרני, ו רוטב ספגטי בשרני.

הוראות

1
תרסיס 5 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. במחבת 12 אינץ', לבשל נקניק, בצל, פטריות ושום על חום בינוני על 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד נקניק כבר לא ורוד; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
תערובת נקניק כפית לבישול. מערבבים במרכיבים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
3
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 8 עד 9 שעות.