רוטב ספגטי סיציליאני
רוטב ספגטי סיציליאני עשוי להיות רק הרוטב שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 22 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 433 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.ומחירו 2.23 דולר למנה. 1 אדם התרשם מתכון זה. אם יש לכם פטרוזיליה, שן שום, בצל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 68%. ציון זה מוצק. נסו רוטב ספגטי סיציליאני, עוגת ספגטי סיציליאנית (פסטיצ'יו די ספגטי אלה סירקוסנה), ו חזיר סיציליאני עם ספגטי עבור מתכונים דומים.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים בקר ובצל בשמן על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד.
מוסיפים שום; לבשל 1 דקה יותר.
מערבבים פנימה את העגבניות, הצימוקים, היין, רסק העגבניות, הסוכר, הבזיליקום, המלח והפלפל. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 15 דקות או עד שהם מחוממים.
בינתיים מבשלים ספגטי לפי הוראות החבילה. מערבבים פטרוזיליה וצנוברים לרוטב בשר.
מסננים ספגטי; למעלה עם רוטב.