רוטב ספגטי עם בשר
רוטב ספגטי עם בשר עשוי להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 834 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. . אם יש לכם מלח, גבינת רומנו, מקרוני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 78% המנה הזאת די טובה. נסו ספגטי ברוטב בשר, רוטב ספגטי ובשר, ו רוטב ספגטי שני בשרים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר מלאי גדול מחממים שמן זית על אש בינונית.
מוסיפים נקניק איטלקי, נתחי בקר, קישורי נקניק, בצל ושום: מבשלים ומערבבים עד שהבשר נעשה ביסודיות. מערבבים רסק עגבניות, עגבניות מרוסקות, עלי דפנה וקינמון. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. רוטב מבשלים על אש נמוכה במשך 1 שעה.
בקערה גדולה, לשלב את בשר צ ' אק הקרקע, ביצים, לחם, גבינת רומנו, מלח ופלפל, וקורט של פתיתי פטרוזיליה. צורה לתוך כדורי בשר בגודל כדור גולף.
יוצקים שמן צמחי למחבת גדולה.
מוסיפים כדורי בשר ומבשלים על אש בינונית עד להשחמה קלה.
מניחים קציצות ברוטב ספגטי, ומבשלים במשך 1 1/2 עד 2 שעות.
מבשלים פסטה במים רותחים, מלוחים עד אל דנטה.
מסננים היטב, ומעבירים לקערה גדולה. מערבבים 1 כוס רוטב לתוך האטריות כדי לעזור למנוע דבק.
מגישים רוטב עם כדורי בשר על פסטה.