רוטב ספגטי עם בשר עשוי להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 834 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. . אם יש לכם מלח, גבינת רומנו, מקרוני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 78% המנה הזאת די טובה. נסו ספגטי ברוטב בשר, רוטב ספגטי ובשר, ו רוטב ספגטי שני בשרים (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר מלאי גדול מחממים שמן זית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים נקניק איטלקי, נתחי בקר, קישורי נקניק, בצל ושום: מבשלים ומערבבים עד שהבשר נעשה ביסודיות. מערבבים רסק עגבניות, עגבניות מרוסקות, עלי דפנה וקינמון. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. רוטב מבשלים על אש נמוכה במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
נקניק איטלקי
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קישורים לנקניקיות
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
נייר אורז
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות