רוטב עגבניות בסיסי
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. אם יש לך שמן זית, עגבניות, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 91% וזה מדהים. מתכונים דומים: רוטב נומטו בסיסי (רוטב עגבניות ללא עגבניות), רוטב עגבניות בסיסי, ו רוטב העגבניות הבסיסי הטוב ביותר.
הוראות
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מוסיף את הבצל ושום, ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מוסיפים את הקורנית והגזר, ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.
כאשר מוכן לשימוש, יש להוסיף את הפסטה המבושלת לסיר עם המתאים
מקשטים עם עלי בזיליקום וגבינה, אם משתמשים.