רוטב פטריות משולש
רוטב פטריות משולש עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 14 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 188 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. אם יש לך מרק עוף דל שומן, שאלוט, לחם ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: רוטב לחם תירס פטריות, רוטב שלוש פטריות עם פרושוטו, ו עוגיות שוקולד צ'יפס משולשות עם בוטנים.
הוראות
שוטפים פטריות פורצ ' יני ומניחים בקערה קטנה עם 2 כוסות מים חמים. להשרות עד רך, כ -20 דקות. לשפשף פורצ ' יני כדי להסיר כל חצץ; להרים ולסחוט נוזל לתוך מים השריית. קוצצים גס פורצ ' יני; מילואים השריית נוזל.
מניחים אגוזי לוז במחבת פאי 9 אינץ ' ואופים בתנור רגיל או הסעה 350, רועד מחבת מדי פעם, עד אגוזים הם זהובים תחת עורות, 10 עד 15 דקות.
יוצקים לתוך מגבת נקייה ולשפשף כדי להסיר כמה שיותר עור ככל האפשר. הרם אגוזים ממגבת, משאיר עורות מאחור; קוצצים גס אגוזים.
מניחים חצי הלחם בכל אחד משני 12-על ידי 17 אינץ מחבתות אפייה.
אופים בתנור רגיל או הסעה 350, ערבוב פעם אחת, עד השחמה קלה, 12 עד 15 דקות.
לקצץ ולהשליך צמרות ירוקות כהות שורש מסתיים כרישה.
חותכים גבעול לבן חצי לאורכו ולשטוף היטב, מרפרף שכבות כדי לשחרר חצץ. קוצצים גס. יש לשטוף את קרמיני ופטריות שיטאקה; לחתוך ולהשליך את גבעולי שיטאקה. חותכים דק את שני סוגי הפטריות.
במחבת 5 עד 6 ליטר מעל חום בינוני גבוה, להמס חמאה.
מוסיפים שאלוט, כרישה, ופטריות קרמיני ושיטאקה; מערבבים לעתים קרובות עד שהפטריות מתחילות להשחים, כ -15 דקות.
מערבבים פורצ ' יני, אגוזים, סלרי, פטרוזיליה, טימין, ומרווה לתערובת פטריות. מערבבים ללחם ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. בקערה קטנה, להכות יחד ביצים, 1/2 כוס של פורציני שמורות פטריות השריית נוזלים (לשפוך בזהירות, עוזב חצץ מאחור), ו 1/2 מרק עוף כוס.
יוצקים על תערובת לחם ומערבבים היטב. אם אתה מעדיף מרקם moister, להוסיף עד 1/2 כוס יותר פורצ ' יני פטריות השריית נוזל או מרק.
יוצקים לתוך צלחת אפייה רדודה 3-3 1/2 ליטר. כיסוי עם גיליון חמאה של נייר.
אופים רוטב ב 325 רגיל או תנור הסעה עד חם במרכז, 45 דקות עד 1 שעה; לחשוף ולאפות עד העליון הוא זהב, 10 עד 20 דקות יותר.