רוטב פיצה
שכחו מלצאת לאכול בחוץ או להזמין טייק אווי בכל פעם שאתם מתחשק לכם אוכל ים תיכוני. נסו להכין רוטב לפיצה בבית. מתכון צמחוני זה, ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב ולקטו-אובו, מתאים ל-6 מנות . לרוטב הזה יש 101 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -3 גרם שומן למנה. 7 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה מ-Foodnetwork דורש בצל, ציר עוף, עלי בזיליקום ועלי בזיליקום. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -45 דקות . בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון סופגני מוצק של 78% . מתכונים דומים: רוטב ז'וג (הידוע גם כרוטב שוג) - רוטב כוסברה מזרח תיכוני חריף , פיטאטה - פיצה פריטאטה , ופיצה אלואט® בייבי ברי® עם פלפלים מקורמלים ובצל .
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
הוסיפו כף או שתיים של שמן זית למחבת חמה על אש בינונית-גבוהה. הוסיפו את השום והבצל הקצוץ וערבבו. בשלו עד שהבצל רך, 4 עד 5 דקות.
מוסיפים את ציר העוף, תוך כדי ערבוב עד שהנוזלים מצטמצמים בחצי.
מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומערבבים לאיחוד.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם וקורט סוכר.
מוסיפים את האורגנו והבזיליקום המיובשים. מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה במשך 30 דקות.