קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

רוטב פיצה אני

רוטב פיצה אני
זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. אם יש לכם אורגנו, מלח, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. מתכונים דומים: פיצה עגבניות קלויה עם בזיליקום טרי ורוטב פיצה תוצרת בית, פיצה מרגריטה עם רוטב פיצה עגבניות קלוי, ו רוטב פיצה הוואי עבור פיצה רולס®.

הוראות

1
במעבד מזון, לשלב את העגבניות, שום, בזיליקום, קינמון, מלח, פלפל, סוכר, אורגנו, שמן ופטרוזיליה. תערובת ללא liquifying - צריך להישאר קצת עבה.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
עגבנייהעגבנייה
אורגנואורגנו
פטרוזיליהפטרוזיליה
שוםשום
פלפלפלפל
באזיל!באזיל!
סוכרסוכר
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Piccini קיאנטי Classico. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו