רוטב פסטה עם נקניק איטלקי
רוטב פסטה עם נקניק איטלקי הוא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני ומספק כ 6 מנות. רוטב זה יש 385 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 30 דקות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לכם קישורי נקניק, רוטב עגבניות, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 60%. הציון הזה די טוב. נסו נקניק איטלקי פלפלים ממולאים ברוטב פסטה, רוטב פסטה נקניק איטלקי מתוק בסיר האיטי, ו פסטה עם נקניק איטלקי, קציצה, פטריות ורוטב עגבניות יין אדום (מתכונים דומים).
הוראות
הוסר מעטפת מקישורים נקניק לחתוך לפרוסות 1/2 אינץ'. במחבת גדולה נקניק חום על אש בינונית כ -10 דקות; מוציאים ומניחים בצד.
במחבת גדולה מחממים בשר בקר טחון, שמן זית, שום ובצל על אש בינונית עד שהבשר משחים יפה; מסננים.
יוצקים עגבניות ורוטב עגבניות; מערבבים פנימה מלח, פלפל שחור גרוס, בזיליקום, אורגנו, עלה דפנה ונקניק מבושל. מבשלים ללא כיסוי במשך שעה 1, תוך ערבוב מדי פעם.
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות.
מוסיפים פסטה ומבשלים 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; מסננים.
מערבבים רוטב מבושל עם פסטה חמה ומסירים עלה דפנה מהרוטב לפני ההגשה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית עובדת ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא באדיאן קולטיבונו קולטוסבוני ר ' קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק). יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
![באדיה א קולטיבונו קולטוסבוני ר ' קיאנטי קלאסיקו ( חצי בקבוק)]()
באדיה א קולטיבונו קולטוסבוני ר ' קיאנטי קלאסיקו ( חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך ואופייני שהוא ידידותי במיוחד לאוכל.