רוטב צ'יפוטלה ירוק צלוי
סלסה צ'יפוטלה ירוקה צלויה יכולה להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני מגיש 8 . מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 29 קלוריות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. גשו לסופר וקנו בצל, מיץ ליים, שיני שום, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו סלסה דה Molcajete (עגבניות קלויות סלסה צ'ילה ירוקה), טאקו סטייק עם עגבניות צלויות ירוק סלסה צ'ילה, ו טווחי צ'ילי ירוקים עם מיונז צ' יפוטלה, שרימפס וסלט אננס (מתכונים דומים).
הוראות
שים בצל, צ ' ילה טרי, עגבניות ושום על תבנית אפייה. צלייה 4 עד 5 בפנים. מחום, הופך פעם אחת, עד מושחר, 8 עד 10 דקות בסך הכל.
לקלף, גזע, זרע טרי צ ' ילה לחתוך לחתיכות. בבלנדר או מעבד מזון, מערבולת בצל צלוי, צ 'ילה, tomatillos, שום, צ 'ילי צ' יפוטלה עם רוטב, כוסברה, ומיץ ליים עד טהור בגסות. מתבלים לפי הטעם במלח.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
קאווה, גרנאש ושיראז הם בחירה מצוינת לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Casteller Cava Rosado. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
![Casteller Cava Rosado]()
Casteller Cava Rosado
Casteller Cava Rosé הוא יין מבעבע טעים שנעשה בשיטה המסורתית, עם תסיסה שנייה בבקבוק. בגיל 12 חודשים על lees לפני שחרורו, הוא מספק באופן עקבי טעמים פרימיום.קאווה תוססת, חמצמץ זה יהיה זוג טוב עם רוב טאפאס, בנוסף פירות טריים, עוגות ברי גבינות רכות, שמנת. יש לו יותר ממספיק סגנון וחומר להיות אפריטיף מעולה בכוחות עצמו.