רוטב צלפים
רוטב צלפים עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר הרוטב שלך. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 115 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם חמאה, צלפים, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו הליבוט עם רוטב צלפים, דג בס צלוי ברוטב צלפים, ו סטייק בגריל עם רוטב צלפים (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 1/4 כוס חמאה בסיר כבד על אש נמוכה.
מוסיפים קמח, מלח ופלפל, ערבוב עד חלקה. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. בהדרגה להוסיף מים; לבשל על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד מעובה מבעבע.
מערבבים בהדרגה מיץ לימון וחמאה נותרת, מכים כל הזמן, עד חמאה מעורבב היטב.
מגישים רוטב חם מעל פומפאנו אפוי או צלוי.