רוטב: רוטב רומסקו
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. גשו לסופר וקנו חומץ שרי, עגבנייה, פלפלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: Sauced: רוטב Char Siu, רוטב ווסטרשייר, ו Sauced: רוטב Mojo.
הוראות
מחממים תנור ל 191°. קו תבנית אפייה עם רדיד אלומיניום.
מניחים שקדים, שום, לחם ועגבניה על תבנית אפייה ומניחים בתנור. שקדים קלויים עד ריחני ולחם הוא פריך ופשוט מתחיל חום, על 10 דקות.
מסירים שקדים ולחם וממשיכים לצלות שום עד רך ועגבניה עד רך, כ -20 דקות יותר.
הסר מהתנור, תן להתקרר מעט ולהסיר את העור מעגבניה ושום לקלף.
בעוד מרכיבים אחרים נצלים בתנור, פלפלים צלויים מעל להבה פתוחה על תנור גז או גריל עד העורות מושחרים.
מניחים בקערה ומכסים עם ניילון לעטוף ולתת לשבת עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 20 דקות.
הסר עור חרוך, זרעים וליבות.
מניחים לחם, עגבניות, שקדים, פלפלים, שמן זית, חומץ, פפריקה, מלח ופלפל בקערה של מעבד מזון. פירה עד חלקה. טעם ועונה עם מלח נוסף ופלפל קאיין לפי הצורך.
מניחים במיכל אטום, מקום במקרר עד מגניב. חנות בקירור עד 5 ימים.