רוטב שמנת גורגונזולה
רוטב שמנת Gorgonzola דורש בערך 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 328 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. זה עובד טוב כמו רוטב. גשו לסופר וקנו שמנת כבדה, גבינת פרמזן, פטרוזיליה שטוחה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית ציון של 29% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: פטוצ'יני תרד עם רוטב שמנת Gorgonzola, שום קלוי ורוטב שמנת Gorgonzola, ו טורטליני ונקניקיות ברוטב שמנת גורגונזולה.
הוראות
מניחים מחבת כבדה על אש בינונית.
יוצקים שמנת למחבת, מביאים לרתיחה, ומבשלים קרם עד שהוא מפחית בחצי, כ 8 דקות, ערבוב מדי פעם. מתבלים במלח, פלפל שחור ופלפל אדום.
מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה.
יוצקים רביולי יבש לתוך מים רותחים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד פסטה מכרז, 16 עד 18 דקות.
מסננים פסטה, שומרים כוס מי פסטה.
מקפלים בעדינות רביולי מבושל לרוטב שמנת ולהפוך את החום לנמוך.
מערבבים בגבינת גורגונזולה, ערבוב בעדינות עד מומס. אם הרוטב עבה מדי, דק אותו עם קצת מים בישול פסטה.
מערבבים 2 כפות פטרוזיליה וגבינת פרמזן.
מעבירים לקערת הגשה ומפזרים תפוח חתוך, אגוזי מלך, ופטרוזיליה 1 כפית.