קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

רוטב שרימפס ודגנים

רוטב שרימפס ודגנים
רוטב שרימפס ודגנים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 345 קלוריות. גשו לסופר וקנו פלפל טחון, מרק עוף, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב פירורי הלחם היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ללא גלוטן חלב עוגות קוקוס בחינם כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. מתכונים דומים: רוטב גריסים, רוטב גריסים, ו רוטב נקניק ודייסת שיבולת שועל.

הוראות

1
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
דווין שרימפס, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
3
להביא מרק הבא 2 מרכיבים לרתיחה בסיר גדול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
לטאטא בגרגרים, ולחזור לרתיחה; להפחית את החום לנמוך, ומערבבים בחמאה. מכסים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 10 דקות או עד הנוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
גריסיםגריסים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
הסר מהחום.
6
מערבבים יחד ביצים ואת 4 המרכיבים הבאים בקערה גדולה. בהדרגה מערבבים על רבע מהתערובת שיבולת שועל חמה לתערובת ביצה; מוסיפים תערובת ביצה כדי להישאר תערובת שיבולת שועל חמה, תוך ערבוב מתמיד. מערבבים שרימפס עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
גריסיםגריסים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
יוצקים תערובת שיבולת שועל לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 11 - x 7 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גריסיםגריסים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
אופים ב 325 במשך 55 דקות עד 1 שעה או עד תערובת מוגדר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
בואו לעמוד 10 דקות.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.