רוטב תפוחי אדמה בטטה
רוטב תפוחים בטטה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל 224 קלוריות. מתכון זה משמש 12. אם יש לך פטרוזיליה, תפוחים טארט, בצל ירוק, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני לא כל כך יוצא מן הכלל של 38%. מתכונים דומים: סלט בטטה ותפוחים עם רוטב ליים צ'יפוטלה, סלט בטטה קלוי עם רוטב סיידר תפוחים בייקון חם, ו סלט קוצצים סתיו עם סלק קלוי + רוטב בטטה ותפוח דיז'ון (ללא גלוטן וטבעוני בקלות!).
הוראות
במחבת מטגנים בצל וסלרי בחמאה עד שהם רכים.
מעבירים לקערה גדולה; מוסיפים את הבטטות, התפוחים, קוביות הלחם ואגוזי המלך.
הוסף ביצים; לזרוק למעיל. מערבבים את שאר החומרים. כף לתוך משומן 2-1 / 2-קט. תבנית אפייה. מכסים ואופים בחום של 350 ניתנים לזיהוי למשך 40 דקות. לחשוף; אופים 10 דקות יותר או עד להשחמה קלה.