רוטבגה גראטן
אם יש לך בצל, פירורי לחם, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: רוטבגה גראטן, רוטבגה גראטן, ו תפוחי אדמה ולפתות גראטן.
הוראות
מניחים מחבת nonstick מצופה ספריי בישול על חום בינוני עד חם.
מוסיפים בצל; מטגנים 5 דקות או עד מכרז. מערבבים בקמח. בהדרגה להוסיף חלב; לבשל 10 דקות או עד עבה מעט, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
הסר מהחום; להוסיף גבינה, מרווה, אבקת שום, מלח ופלפל, ערבוב עד גבינה נמסה. מערבבים ב rutabagas.
כפית לתוך צלחת אפייה רדודה 1 1/2 ליטר מצופה ספריי בישול; מפזרים פירורי לחם.
אופים ב 400 במשך 25 דקות או עד הזהב.