רול-אפ לזניה
המתכון לזניה רול קופצים יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 1 שעה. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 533 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מלח, רוטב פסטה עגבניות, אטריות לזניה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו מקפיא לזניה רול קופצים, קל פיצה פפרוני לזניה רול קופצים, ו רול לזניה ראנץ בייקון עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. לבשל ולנקות אטריות לפי הוראות על החבילה.
מבשלים בשר בקר ובצל במחבת 10 אינץ ' על אש בינונית גבוהה על 6 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בשר הוא חום; לנקז. מערבבים ברוטב פסטה ופטריות.
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן.
יוצקים לתוך צלחת אפייה מלבנית ungreased, 11x7x1 1/2 אינץ'.
מערבבים גבינת ריקוטה, תרד, גבינת מוצרלה, גבינת פרמזן 1/4 כוס, מלח, פלפל ושום.
מורחים 3 כפות של תערובת הגבינה על כל אטריות.
מגלגלים כל אטריות; חותכים מגלגלים חצייה לשניים.
מקום לחתוך צדדים בתערובת בשר.
מכסים ואופים כ -30 דקות או עד חם.
מגישים עם גבינת פרמזן נוספת.