רול-אפים
רול-אפים של פלונדר דורשים בערך 50 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 2. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 41 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל 677 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם פלפל, חמאה, ביצה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 63%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון גליל קינמון פרנץ ' טוסט רול אפים, רול-אפים של עמוד השדרה, ו רול-אפים של קשת בענן.
הוראות
בקערה שלבו את שבעת המרכיבים הראשונים; מערבבים פנימה ביצה.
מורחים על פילה; מגלגלים ומאבטחים בעזרת קיסמים.
מניחים את צד התפר כלפי מטה ב -2 קו-טי לא משומן. תבנית אפייה.
שלב את השמנת והשרי או המרק; יוצקים מעל לחמניות.
מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שדגים מתקלפים בקלות בעזרת מזלג ומדחום המוחדר למלית קורא 160 מעלות.
הסר לחמניות ושמור על חום.
בסיר קטן ממיסים חמאה; מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים רוטב שמנת מתבנית האפייה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מנמיכים את האש; מערבבים פנימה גבינה עד להמסה.
יין מומלץ: פינו נואר, יין מבעבע, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
פינו נואר, יין מבעבע ופינו גריג ' יו הם בחירה מצוינת עבור פלינדר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא קשת סונומה פינו נואר. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -20 דולר.
קשת סונומה פינו נואר
פינו נואר זה מיושן באלון צרפתי, בעל צבע נופך יפהפה עם ניחוחות של דובדבן בינג, פטל אדום, תבלין אפייה ותווי וניל עדינים. הוא מציג רכות שופעת על החיך יחד עם טעמים של פירות אדומים וכחולים מרוכזים, עם ליבה של דובדבן ופטל כהה עם תווים אוראליים סגולים סגולים. גוף בינוני עם חומציות מאוזנת המרימה את הטעמים.