שאור, נקניק, ורוטב ירוק
שאור, נקניק, רוטב ירקות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 305 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא נקניק חזיר בתפזורת, פלפל טרי, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו רוטב שמנת ופטריות שאור, שאור, נקניק רוטב אגס, ו רוטב שאור עם נקניק ושזיפים מיובשים (מתכונים דומים).
הוראות
שים קוביות לחם במחבת 9 על 13 אינץ'.
אופים בתנור 350, ערבוב מדי פעם, עד יבש המשרד לגעת, כ 20 דקות.
בינתיים, לשטוף ולנקז chard. לקצץ ולהשליך קצוות גזע דהוי; גזעים פרוסות דק עלים קוצצים גס.
במחבת 5 עד 6 ליטר מעל חום בינוני גבוה, מערבבים נקניק לעתים קרובות עד השחמה ומתפורר, 5 עד 8 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר נקניק למחבת עם לחם.
למדוד שומן במחבת 5 עד 6 ליטר; להוסיף מספיק חמאה כדי להפוך 3 כפות.
מוסיפים בצל וסלרי. מערבבים לעתים קרובות על חום בינוני-גבוה עד ירקות הם רפויים, על 10 דקות.
להוסיף chard ומערבבים לעתים קרובות עד צולע, על 3 דקות.
שלב תערובת לחם, פטרוזיליה, מרווה, תיבול עוף, פלפל, מרק עוף עם תערובת סלק. תלחץ עם הידיים עד שתרטב באופן שווה. החזר תערובת למחבת 9 על 13 אינץ', התפשט ברמה, ולכסות בחוזקה.
אופים בתנור 350 עד שהרוטב חם במרכז, כ -40 דקות (45 עד 50 דקות אם מקורר). עבור ראש פריך, לחשוף במשך 20 הדקות האחרונות.