רול-אפס פירות תות
גלילי פירות תות עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתאים ל-16 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 208 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. לכו לחנות ותביאו תותים קפואים, שמן קוקוס, סירופ תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 94 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו פירות תות רול קופצים (ללא גלוטן + אפשרויות ללא סוכר), מקפיא לזניה רול קופצים, ו רול לזניה ראנץ בייקון עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים פירות יבשים קצוצים עם 12 אונקיות של מיץ תפוחים, סוכר וסירופ תירס בסיר בינוני. מביאים לרתיחה ומבשלים עד הפרי הפך רך ואת התערובת הפכה יבשה מאוד ועבה.
בינתיים, בקערה של מעבד מזון, דופק את הקפאת תותים יבשים עד מופחת אבקה. כאשר הפרי סיים לבשל, להוסיף את התערובת לאבקת תות בקערת מעבד מזון. דופק עד עבה.
מוסיפים את מיץ התפוחים שנותר, מיץ לימון, שמן קוקוס, מי פרח ורדים וצבע מאכל, אם משתמשים. תהליכים ברציפות עד התערובת הפכה חלקה למדי ולא נותרו גושים גדולים.
רול-אפים, להעביר תערובת פירות זו דרך טחנת מזון או מסננת ולהשליך כל מוצקים שלא יעברו (כ 3 אונקיות). זה ייקח קצת מאמץ, אבל אתה תתוגמל עם כמה אגרול חלק freakishly.
רול-אפים: מחממים התנור ל 66°, או נמוך כמו התנור שלך ילך. קו שני מחבתות יריעות עם מחצלות סיליקון (קראתי מיקרוגל בטוח לעטוף עבודות מדי, אבל אני לא בדקתי את זה בעצמי).
יוצקים חצי התערובת לתוך כל אחד ולהתפשט לתוך שכבה אפילו, דק עם מרית אופסט.
רול-אפים יבשים בתנור במשך 6 עד 10 שעות. אני יודע שזה חלון גדול, אבל כל התנורים שונים בפראות בכמה נמוך של טמפרטורה הם יכולים להשיג. הזמן שנדרש יהיה תלוי בטמפרטורת התנור הנמוכה ביותר שלך והעדפות רול-אפ. בכל מקרה, אתה רוצה לייבש את מחית הפירות עד שהוא יבש לחלוטין למגע ולא בכלל רטוב כאשר נלחץ בחוזקה. אתה אמור להיות מסוגל לקלף את פינה ולמשוך בעדינות ללא קריעת גליל.
רול-אפים: כאשר מחית הפירות התייבשה כראוי, להסיר מהתנור להתקרר לטמפרטורת החדר. השתמש בסכין כדי לשחרר את יריעות הפירות מהקצוות של המחבת. לחץ על גיליון קלף או נייר שעווה על פני השטח של הפרי והפוך על קרש חיתוך. לקלף את לעטוף פלסטיק או סיליקון מלמטה.
אם אתה רוצה לעשות צורות עבור" למשוך החוצה, " להשתמש בקצה של סכין כדי להבקיע בעדינות כל גיליון לתוך 8 חלקים מרובעים (זה ימנע ממך חותמת צורות כי בטעות לקבל לחתוך במחצית כאשר אתה חלק את רול קופצים). לאחר מכן, השתמש חותך עוגיות חותמת צורות שונות, אבל לא להסיר אותם.
לאחר מכן, בין אם אתה עושה למשוך החוצה או לא, במקום גיליון טרי של ניילון לעטוף מעל הפרי החשוף. השתמש בקצה סכין השף כדי לחתוך את גלישת הפלסטיק, פירות קלף, חלוקת כל יריעת פרי ל -8 ריבועים. עבור פירות על ידי כף הרגל, פשוט לחתוך כל גיליון גדול לתוך 8 רצועות ארוכות במקום. כך או כך, להפשיל אותם ולאחסן במיכל אטום במשך כשבוע בטמפרטורת החדר.