רול דגים עם חמאה מורכבת
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 41 דקות. לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, שמן קנולה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: שלושה מתחם חמאה s, חמאה מורכבת כבש, ו חמאת תרכובת חזרת.
הוראות
על הדלפק שלך להוציא גיליון של נייר קלף ולמעלה אותו עם שכבה של ניילון לעטוף.
הניחו את פילה הסלמון, זנבות הרחק מכם. חופפים את פילה של דג סנדל על 1 אינץ ' מעל זנבות של סלמון. לאחר מכן מניחים את הצדפות על שיפוד מתכת ולהגדיר בסוף הסנדל הרחוק ממך.
מפזרים את עשבי התיבול על הדגים ומתבלים במלח ופלפל.
שימוש בניילון נצמד מושך את הדג לכיוונך כך שהפלסטיק מתחיל למשוך את הסנדל מעל הצדפות. הקפד לא לגלגל את הפלסטיק לגליל הדגים. השתמש במחבת כדי לדחוף את הגליל בחוזקה כפי שאתה מושך את הפלסטיק לכיוונך. הגליל צריך להיות חזק ואתה צריך להיות מסוגל להסיר את גיליון הפלסטיק. ואז לגלגל את הדג בקלף ממך כך שהוא מכוסה והוא יכול להיות במקום לתוך המקרר. מקררים למשך 1 שעה.
עבור חמאה מורכבת: בקערה גדולה באמצעות כף עץ לערבב את כל החומרים.
מניחים את התערובת על פיסת קלף ומקפלים את הקלף על עצמו. משוך כדי ליצור גליל ולסובב את הקצוות.
מניחים במקפיא במשך 10 דקות כדי להגדיר. חותכים לתוך 1/4 סיבובים אינץ ולהסיר את הקלף.
מחממים את המטגן ומניחים את מתלה התנור 6 אינץ ' מאלמנט החימום.
הסר את שיפוד המתכת ופרוס את roulade לסיבובים 3/4 עד 1 אינץ'.
מניחים על מחבת broiler מברשת כל סיבוב עם שמן קנולה. שים תחת broiler במשך 3 עד 6 דקות תלוי כמה טוב עשית אתה אוהב את הדגים שלך.
מגישים עם 1 פרוסת חמאה מורכבת על כל גליל דגים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו