רול לזניה תרד רול קופצים
המתכון תרד לזניה רול קופצים יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 55 דקות. מנה אחת מכילה 250 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך תרד, גבינת פרמזן, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . , שהוא מוצק. נסו מקפיא לזניה רול קופצים, קל פיצה פפרוני לזניה רול קופצים, ו רול לזניה ראנץ בייקון עוף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים לזניה במים רותחים עד מבושל דרך אבל מוצק לנשוך, על 8 דקות; לנקז ולהניח אטריות שטוחות על משטח שטוח.
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים שום בשמן חם עד ריחני, על 2 דקות.
להעביר שום לקערה גדולה; להוסיף תרד, גבינת ריקוטה, גבינת מוצרלה, ומלח. מערבבים תערובת עד בשילוב שווה.
מורחים 1/4 כוס של תערובת תרד באמצע כל אטריות לזניה.
לגלגל אטריות בחוזקה סביב המילוי. מסדרים אטריות מגולגלות לתבנית אפייה.
יוצקים רוטב ספגטי על הלחמניות. צלחת כיסוי עם רדיד אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות.
הסר רדיד מן המנה ולהמשיך לבשל עוד 5 דקות.
מפזרים גבינת פרמזן על הלחמניות כדי לשרת.