רול סטרומבולי
רול סטרומבולי דורש על 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 43 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 842 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך שעועית, פפרוני, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: נקניק וגבינה סהר "רול" סטרומבולי עבור # SundaySupper, סטרומבולי, ו סטרומבולי.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף או רדיד.
לפרוש בצק ומקום על משטח עבודה. להיזהר לא לקרוע בצק, למתוח עם ידיים למלבן 16 על 9 אינץ'.
מרכיבי שכבה לאורך הבצק, במרכז, בסדר הבא (חופפים לפי הצורך): חצי מוצרלה, פפרוני, נקניק, פלפלים, שעועית ירוקה וסופרסטה. סיים עם המוצרלה שנותרה.
להביא קצוות ארוכים של בצק מעל מילוי ומיקום כך הקצוות חופפים במרכז. לקצץ מסתיים עם סכין וצביטה לאטום קצוות.
העברת גיליון אפייה מוכן ומברשת עם שמן.
חותכים 6 חריצים קטנים על גבי עם סכין קטנה לאוורור.
אופים עד נפוח חום זהוב שווה, 35 עד 40 דקות.
בואו מגניב במשך 5 עד 10 דקות. לפני ההגשה, לקצץ פרוסה זעירה מכל קצה ולהשליך.
חותכים סטרומבולי ל 4 חלקים שווים.