רול סרטן, אבוקדו ומנגו
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 488 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 27 דקות. אם יש לך אבוקדו, שומשום, נורים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: סלט מנגו ואבוקדו סרטן, סלט סרטן עם אבוקדו ומנגו, ו מנגו מגדל סרטן עם אבוקדו.
הוראות
ציוד מיוחד: מחצלת סושי במבוק
* ניתן למצוא בשווקים אסיאתיים מיוחדים
הצעת הגשה: ווסאבי, זנגביל מתוק הרים, רוטב סויה
בקערה בינונית, מערבבים יחד את בשר סרטנים, מיונז, מיץ לימון וסוכר.
מניחים חתיכת ניילון נצמד על מחצלת הסושי. באמצעות אצבעות רטובות, מורחים 1 1/4 כוסות אורז באופן שווה מעל לעטוף פלסטיק כדי ליצור מלבן מעט קטן יותר מאשר מחצלת סושי.
להניח סדין של נורים על האורז. סדר 1/4 של תערובת הסרטן לאורך מרכז נורי עוזב גבול 2 אינץ ' בחלק העליון. למעלה תערובת הסרטן עם 1/4 של פרוסות אבוקדו, 1/4 של פרוסות מנגו, ו 1/4 של פרוסות פלפל אדום. באמצעות מחצלת סושי כמדריך, לקפל את האורז על המילוי להתגלגל לתוך גליל.
הסר את עטיפת הפלסטיק. חזור עם שאר החומרים.
מפזרים כל גליל עם זרעי שומשום שחור.
כדי לשרת, באמצעות סכין חדה, לחה, לחתוך כל גליל לתוך 6 חתיכות (מחדש רטוב הסכין לאחר כל פרוסה). מסדרים את לחמניות הסרטן על מגש הגשה ומגישים עם ווסאבי, זנגביל חמוץ מתוק ורוטב סויה.
* ניתן למצוא בשווקים אסיאתיים מיוחדים
מניחים את האורז והמים בסיר בינוני על אש גבוהה. מביאים את התערובת לרתיחה. מכסים את המחבת ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים במשך 25 דקות.
מפזרים את החומץ על האורז ומערבבים במזלג.
מעבירים את האורז המבושל לתבנית אפייה מרופדת בנייר קלף. אפשר לאורז להתקרר לחלוטין לפני השימוש.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. את יכולה לנסות שרדונה של אובר לורן ויניארד. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 139 דולר לבקבוק.
![יין אובר לורן שרדונה]()
יין אובר לורן שרדונה
שרדונה אחוזת לורן 2011 תמיד מזכיר אחד של תערובת וינטג היפותטית של חוף סונומה פוגש בורגונדי לבן. זה 2011 לורן ברור באופן טבעי עם ירוק כלורופיל על קצה. ארומטיקה הן לורן קלאסי עם ניואנסים של לימון-מינרלים, אגס מיובש ואפילו כמה גוונים דמויי תה ירוק. ארומטיקה בולטת של פירות ומינרלים לתת תחושה אורגנית של מקום. זר הוא רב פנים עם רמזים של מאפים תפוחים ואבנים רטובות. הפה מרגיש מציג תו עליון גליצרין, ואחריו מבנה חומצה נמצא רק בלורן.ליין בהירות מעורפלת המעידה על מחויבותו של אוברט לעשיית יין במינימום התערבות.