רול עוגה מלא שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל רול עוגת שוקולד מלא. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 193 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. 20 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-25 דקות. אם יש לך חלב, קמח, אבקת סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו רול עוגת שוקולד מלא קרם, רול עוגה ממולא משמש, ו עוגת שוקולד Trifecta ממולאת מוס אוריאו באמצעות תערובת בוס עוגה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375°. קו ג 'לי גליל פאן, 15 1/2x10 1/2x1 אינץ', עם נייר שעווה. גריז נייר שעווה עם קיצור; קמח קל.
מפזרים אבקת סוכר באופן שווה על מגבת צלחת נקייה במלבן באותו גודל כמו המחבת.
מקציפים ביצים עם מקציף בלון או מיקסר חשמלי עם מקציפים רגילים במהירות בינונית על 3 דקות או עד עבה בצבע לימון. הכה בסוכר מגורען, מים ווניל. הכה בקמח, אבקת אפייה ומלח במהירות נמוכה, ערבוב רק עד בשילוב.
אופים 11 עד 13 דקות או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי העליון רק מתחיל חום. הפעל סכין סביב קצוות מחבת כדי לשחרר את העוגה. מיד להפוך את המחבת על מגבת מסוכרת; בזהירות לקלף נייר שעווה.
מניחים גיליון נקי של נייר שעווה על גבי עוגה חמה; בעדינות לגלגל את העוגה במגבת החל בצד אחד ארוך. מגניב לפחות 45 דקות.
מערבבים תערובת פודינג (יבש) וחלב בקערה בינונית עם חוט whisk או מזלג 1 עד 2 דקות או עד מעובה. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף. פרוש עוגה ומפרש מילוי ל בתוך 1/2 אינץ ' של קצוות. עוגת rerolll. לעטוף בניילון נצמד; לקרר לפחות 2 שעות למילוי להגדיר. לאחסן במקרר.