קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות7
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

רולדת מקרל מעושן

רולדת מקרל מעושן
המתכון מעושן מקרל רולדה יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 40 דקות. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 66 גרם של שומן, וסך הכל 679 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם מיץ לימון, קנולה, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קסדייה קינוח שוקולד פטל # Choctoberfest כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכונים דומים: Scandi מעושן מקרל על שיפון, סלמון מעושן Roulade, ו סלמון מעושן Roulade.

הוראות

1
שים את כל הביצים והחלמונים, חרדל, וקצת מלח בקערה גדולה ומועכים אותם היטב together.To הדבק הזה, להוסיף את מיץ לימון ולאחר מכן את השמן, טיפה אחר טיפה, כאילו עושה מיונז.סיים את הרוטב על ידי הוספת עשבי תיבול קצוצים, צלפים, cornichons. תטעם ותתקן את התיבול.Roulade: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו חמאה 15 על ידי 10.25, מגש גיליון עמוק 1 אינץ ' עם נייר קלף. חמאה הנייר, אבק עם קמח, לנצל את העודף. ממיסים את החמאה בסיר קטן על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
GherkinsGherkins
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מוסיפים את הקמח ומבשלים, ערבוב, במשך 3 דקות. בהדרגה להקציף בחלב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מעבירים לקערה גדולה ומקציפים בחלמונים, אחד בכל פעם. מתבלים במלח. מקציפים את החלבונים עד פסגות רכות טופס.מערבבים 1/2 של הלבנים לתוך תערובת חלמון לקפל בשאר. ואז לקפל את עירית ו מקרל נפנף.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מקרלמקרל
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
יוצקים את הבלילה לתחתית המחבת מוכנה להחליק בעדינות עם מרית מתכת.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מעבירים לתנור ומבשלים עד מוזהב ומוצק למגע, כ -10 דקות. כסו את ספוג הביצים עם פיסת נייר קלף מרוחה בחמאה, בצד החמאה כלפי מטה. מכסים במגבת מטבח לחה והופכים על משטח עבודה. לקלף את הנייר מלמעלה. אפשר לספוג להתקרר. תכין את המיונז. מקציפים את גבינת שמנת עד חלקה לקפל את המיונז, בצל ירוק, שמיר ומיץ לימון.כאשר הספוג הוא מגניב, להפיץ את המילוי ולהשתמש במגבת לגלגל אותו.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
חותכים לפרוסות 1/2 אינץ ' עם סכין משונן.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
7
מגישים עם רוטב גריביש.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

מרכיבים

1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרcanolacanola591 לב מפאלדי טרי אם אפשרצלפים, מנוקזים וקצוציםצלפים, מנוקזים וקצוצים1חבורהטרי chervil, קצוץטרי chervil, קצוץ33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'עירית, קצוץעירית, קצוץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרcornichons, מנוקז וקצוץcornichons, מנוקז וקצוץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות13 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון12 כפיות אבקת שוםשמיר, קצוץשמיר, קצוץ1חתיכות טופי הית' ברחרדל יבשחרדל יבש1תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה4largesחלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר)חלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר)63 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'קמח לכל מטרה, ועוד לאבק את המחבתקמח לכל מטרה, ועוד לאבק את המחבת1קבוצותטרגון טרי, קצוץטרגון טרי, קצוץ2חלמונים מבושלים היטבחלמונים מבושלים היטב4ביצים קשותביצים קשות13 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים2חתיכות טופי הית' ברשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים85דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מקרל מעושןמקרל מעושן2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיונז תוצרת ביתמיונז תוצרת בית1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום8שרימפס וורידיםמלח לפי הטעםמלח לפי הטעם43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בצל ירוק, קצוץבצל ירוק, קצוץ53 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלב מלא, מחומםחלב מלא, מחומם

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.