המתכון מעושן מקרל רולדה יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 40 דקות. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 66 גרם של שומן, וסך הכל 679 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לכם מיץ לימון, קנולה, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קסדייה קינוח שוקולד פטל # Choctoberfest כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכונים דומים: Scandi מעושן מקרל על שיפון, סלמון מעושן Roulade, ו סלמון מעושן Roulade.
הוראות
1
שים את כל הביצים והחלמונים, חרדל, וקצת מלח בקערה גדולה ומועכים אותם היטב together.To הדבק הזה, להוסיף את מיץ לימון ולאחר מכן את השמן, טיפה אחר טיפה, כאילו עושה מיונז.סיים את הרוטב על ידי הוספת עשבי תיבול קצוצים, צלפים, cornichons. תטעם ותתקן את התיבול.Roulade: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו חמאה 15 על ידי 10.25, מגש גיליון עמוק 1 אינץ ' עם נייר קלף. חמאה הנייר, אבק עם קמח, לנצל את העודף. ממיסים את החמאה בסיר קטן על חום בינוני-גבוה.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מעבירים לקערה גדולה ומקציפים בחלמונים, אחד בכל פעם. מתבלים במלח. מקציפים את החלבונים עד פסגות רכות טופס.מערבבים 1/2 של הלבנים לתוך תערובת חלמון לקפל בשאר. ואז לקפל את עירית ו מקרל נפנף.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מקרל
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
יוצקים את הבלילה לתחתית המחבת מוכנה להחליק בעדינות עם מרית מתכת.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מעבירים לתנור ומבשלים עד מוזהב ומוצק למגע, כ -10 דקות. כסו את ספוג הביצים עם פיסת נייר קלף מרוחה בחמאה, בצד החמאה כלפי מטה. מכסים במגבת מטבח לחה והופכים על משטח עבודה. לקלף את הנייר מלמעלה. אפשר לספוג להתקרר. תכין את המיונז. מקציפים את גבינת שמנת עד חלקה לקפל את המיונז, בצל ירוק, שמיר ומיץ לימון.כאשר הספוג הוא מגניב, להפיץ את המילוי ולהשתמש במגבת לגלגל אותו.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.