רולס רוקפור & אגוז
המתכון רוקפור & לחמניות אגוז יכול להתבצע בעוד כ-50 דקות. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 499 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש אגוזי מלך, חמאה, ביצים, ו שקית פעולה מהירה שמרים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגיות רוקפור ואגוז אגוז, רוקפור וסלט אגוזים קלויים, ו עולש-אנדיב רוקפור וסלט אגוז.
הוראות
מניחים את האגוזים במעבד מזון דופק לקצוץ דק; להשאיר בצד אחד.
שים את הקמחים, מלח 10 גרם, שמרים, חמאה ו 300 מ " ל מים בקערה, מערבבים יחד ולהתחיל לעסות את החומרים לרגע. אם התערובת נראית יבשה, להוסיף יותר מים כף בכל פעם לעשות בצק רך אבל לא דביק, ואז ללוש בקערה במשך כמה דקות נוספות כדי להביא את הבצק יחד.
להטות את הבצק על משטח עבודה מקורנת קלות ללוש היטב במשך 10 דקות לפני החזרה לקערה. מכסים את הקערה עם הסרט נצמד ולהשאיר לעלות במקום חם עבור 1 hr. בקצרה ללוש את האגוזים לתוך הבצק, ואז לעזוב לעלות בקערה במשך 20 דקות נוספות.
להטות את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות להתגלגל לתוך מלבן, כ 50 x 20cm, 1cm עבה.
מפזרים את הרוקפור באופן שווה על הבצק ולחץ קלות.
מניחים את המלבן לרוחב-דרכים מולך ולהפשיל את המלבן כמו גליל שוויצרי.
חותכים ל 8 חתיכות בגודל שווה ומניחים אותם על מגש אפייה משומן קלות, לחתוך בצד למטה. כיסוי עם סרט נצמדות ולהשאיר לעלות עבור 1 hr.
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
מברשת כל סיבוב של בצק עם ביצה מוכה ואופים במשך 20 דקות. השאירו להתקרר במשך כמה דקות ולאכול בעוד עדיין חם. אלה טעימים בעצמם או מוגשים עם מרק או סלט עבה עם תפוח בו.