קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

רולס רוקפור & אגוז

רולס רוקפור & אגוז
המתכון רוקפור & לחמניות אגוז יכול להתבצע בעוד כ-50 דקות. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 499 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש אגוזי מלך, חמאה, ביצים, ו שקית פעולה מהירה שמרים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגיות רוקפור ואגוז אגוז, רוקפור וסלט אגוזים קלויים, ו עולש-אנדיב רוקפור וסלט אגוז.

הוראות

1
מניחים את האגוזים במעבד מזון דופק לקצוץ דק; להשאיר בצד אחד.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
שים את הקמחים, מלח 10 גרם, שמרים, חמאה ו 300 מ " ל מים בקערה, מערבבים יחד ולהתחיל לעסות את החומרים לרגע. אם התערובת נראית יבשה, להוסיף יותר מים כף בכל פעם לעשות בצק רך אבל לא דביק, ואז ללוש בקערה במשך כמה דקות נוספות כדי להביא את הבצק יחד.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
להטות את הבצק על משטח עבודה מקורנת קלות ללוש היטב במשך 10 דקות לפני החזרה לקערה. מכסים את הקערה עם הסרט נצמד ולהשאיר לעלות במקום חם עבור 1 hr. בקצרה ללוש את האגוזים לתוך הבצק, ואז לעזוב לעלות בקערה במשך 20 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
להטות את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות להתגלגל לתוך מלבן, כ 50 x 20cm, 1cm עבה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
מפזרים את הרוקפור באופן שווה על הבצק ולחץ קלות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת רוקפורגבינת רוקפור
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
מניחים את המלבן לרוחב-דרכים מולך ולהפשיל את המלבן כמו גליל שוויצרי.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
חותכים ל 8 חתיכות בגודל שווה ומניחים אותם על מגש אפייה משומן קלות, לחתוך בצד למטה. כיסוי עם סרט נצמדות ולהשאיר לעלות עבור 1 hr.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
8
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
9
מברשת כל סיבוב של בצק עם ביצה מוכה ואופים במשך 20 דקות. השאירו להתקרר במשך כמה דקות ולאכול בעוד עדיין חם. אלה טעימים בעצמם או מוגשים עם מרק או סלט עבה עם תפוח בו.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד