קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות5
מגזין

רוסטביף וארוגולה קרוסטיני עם פלפל זית - אדום

רוסטביף וארוגולה קרוסטיני עם פלפל זית - אדום
רוסטביף וארוגולה קרוסטיני עם רוטב זית-אדום עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון hor d ' ouvre שלך. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 67 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-15 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לך ארוגולה תינוק, בגט אלכסוני עבה, טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו רוסטביף וארוגולה קרוסטיני עם פלפל זית - אדום, רוסטביף וארוגולה קרוסטיני עם פלפל זית - אדום, ו כריך רוסטביף פומפרניקל עם פלפל אדום קלוי, ארוגולן וגבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים פלפלים אדומים, זיתים, טימין, וחומץ בקערה קטנה להתענג. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.) שמור 2 כפות גבינת עיזים לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מורחים שאריות גבינת עיזים על חתיכות בגט קלויות. חלקו את ארוגולה בין טוסטים. מקפלים פרוסות רוסטביף כדי להתאים טוסטים; מניחים על ארוגולה.
מרכיבים שתצטרך
רוסטביף פרוסרוסטביף פרוס
גבינת עיזיםגבינת עיזים
בגטבגט
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3
מפזרים פרוסות בשר קלות עם מלח ופלפל. למעלה כל עם 1/3 כפית גבינת עיזים שמורות מנה קטנה של הנאה. מסדרים את קרוסטיני על מגש ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
גבינת עיזיםגבינת עיזים
קרוסטיניקרוסטיני
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות