רוסטביף עם תפוחי אדמה חזרת
רוסטביף עם תפוחי אדמה חזרת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 980 קלוריות, 82 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %56 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו שמן זית, תפוחי אדמה באיידהו, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו צלוי בשר בקר עם סלק, תפוחי אדמה וחזרת, צלי סיר מרלו עם תפוחי אדמה מרוסקים חזרת, ו עטיפת בשר צלוי חזרת (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הבשר במחבת צלייה ומשפשפים את השמן, פלפל סדוק, מלח ושום על כל הבשר כדי מעיל באופן שווה.
מניחים את הבשר בתנור וצולים במשך כ -20 דקות. להתהפך ולצלות עוד 25 דקות או עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס במרכז הצלי קורא 150 F.
הסר מהתנור ולתת מנוחה, מכוסה, במשך 10 דקות. שמור רבע מהבשר לשימוש נוסף.
בעוד הבשר מתבשל, מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול ומכסים במים מומלחים קלות. מביאים לרתיחה על חום גבוה. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, כ -15 דקות.
ניקוז. שמור 1 כוס תפוחי אדמה לשימוש נוסף. מועכים את תפוחי האדמה הנותרים עם מזלג עד חלקה.
חותכים דק את הבשר ומגישים עם פירה.