רטטוי עם נקניק הוא מתכון ים תיכוני שמגיש 8. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ-27 גרם חלבון, 43 גרם שומן ובסך הכל 583 קלוריות. מתכון זה מכסה 41% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך שיני שום, שמן זית, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה תוך כ-55 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 52%. הציון הזה מוצק. נסו רטטוי נקניק, רטטוי עם נקניק איטלקי ונקניק רטטוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים חצילים ל-2 אינץ'. x 1/2 אינץ'. רצועות; מניחים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים קישואים וקמח; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3
במחבת גדולה מחממים 1 כף שמן על אש בינונית; מבשלים חצילים וקישואים בקבוצות קטנות עד להשחמה קלה, מוסיפים שמן לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
העבירו את הירקות לשטח רדוד משומן של 3-Qt. צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
באותה מחבת מטגנים בצל ושום עד לריכוך; כפית על תערובת החצילים. נקניק חום במחבת; לנקז. מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 15-20 דקות או עד שכבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
בינתיים, במחבת אחרת, מקפיצים פלפלים ירוקים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
מוסיפים את העגבניות, המים והתבלינים; לבשל על גבוה 2 דקות. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 5 דקות. נקניק לנקז; מניחים מעל בצל. מעל תערובת פלפל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
למרקם חלק וניתן למריחה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
8
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מפזרים גבינה; אופים 10 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
ניתן לשלב צרפתית עם שמפניה, בורדו ובורגונדי לבן. יין צרפתי מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל לעתים רחוקות אתה טועה עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אולי תנסה גם בורדו לבן. עבור אדום, נסה תערובת בורדו אדומה. ה-Gramona La Cuvee Cava עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-22 דולר לבקבוק.
גרמונה לה קובה קאווה
צבע צהוב קש. עוצמה והגדרה טובה על האף עם ניחוחות פרי האבן של אפרסק, שסק, תפוח ואגס. רמז לימון של קליפת לימון מספק רעננות. תווים חמאתיים ומגע עדין של מינים ודבש. היין אדיב בכניסה, בעל גוף בינוני בחך, עם משקל טוב של פרי ומוס פריך משולב היטב. סיומת מרעננת וחומציות מתמשכת. ניתן ליהנות מהיין הזה לאורך כל הארוחה, מה'אפריטיף' ועד ל'דיגסטיף'. גסטרונומי ורב-תכליתי. תערובת: 70% Xarel.lo, 30% Macabeo