קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות68
מגזין

רטטוי עם נקניק

רטטוי עם נקניק
רטטוי עם נקניק הוא מתכון ים תיכוני שמגיש 8. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ-27 גרם חלבון, 43 גרם שומן ובסך הכל 583 קלוריות. מתכון זה מכסה 41% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך שיני שום, שמן זית, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה תוך כ-55 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 52%. הציון הזה מוצק. נסו רטטוי נקניק, רטטוי עם נקניק איטלקי ונקניק רטטוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים חצילים ל-2 אינץ'. x 1/2 אינץ'. רצועות; מניחים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים קישואים וקמח; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
3
במחבת גדולה מחממים 1 כף שמן על אש בינונית; מבשלים חצילים וקישואים בקבוצות קטנות עד להשחמה קלה, מוסיפים שמן לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
העבירו את הירקות לשטח רדוד משומן של 3-Qt. צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
באותה מחבת מטגנים בצל ושום עד לריכוך; כפית על תערובת החצילים. נקניק חום במחבת; לנקז. מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 15-20 דקות או עד שכבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
בינתיים, במחבת אחרת, מקפיצים פלפלים ירוקים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את העגבניות, המים והתבלינים; לבשל על גבוה 2 דקות. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 5 דקות. נקניק לנקז; מניחים מעל בצל. מעל תערובת פלפל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
8
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מפזרים גבינה; אופים 10 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

מרכיבים

1( חצילים)חציל, קלופיםחציל, קלופים42דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה118דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.minced fresh basil or 8 teaspoons dried basilminced fresh basil or 8 teaspoons dried basil23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'טימין טרי טחון או 2 כפיות טימין מיובשטימין טרי טחון או 2 כפיות טימין מיובש3שיני שום, טחוןשיני שום, טחון41 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרפלפלים ירוקים, ג'וליאןפלפלים ירוקים, ג'וליאן23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית, מחולקשמן זית, מחולק2largesבצל, פרוסבצל, פרוס23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'אורגנו טרי טחון או 2 כפיות אורגנו מיובשאורגנו טרי טחון או 2 כפיות אורגנו מיובש113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גביע מגורר חלק-גבינת מוצרלה רזהגביע מגורר חלק-גבינת מוצרלה רזה0חתיכות טופי הית' ברכתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)1אוראו ממולאים כפוליםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.uncooked Johnsonville® Mild Italian Sausage Links links (aboutuncooked Johnsonville® Mild Italian Sausage Links links (about41 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרעגבניות, קצוץ גסעגבניות, קצוץ גס591 לב מפאלדי טרי אם אפשרטיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #44smallsקישואים, לחתוך לפרוסות 1/2 אינץקישואים, לחתוך לפרוסות 1/2 אינץ

יין מומלץ: פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים), בורדו, בורדו לבן

ניתן לשלב צרפתית עם שמפניה, בורדו ובורגונדי לבן. יין צרפתי מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל לעתים רחוקות אתה טועה עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אולי תנסה גם בורדו לבן. עבור אדום, נסה תערובת בורדו אדומה. ה-Gramona La Cuvee Cava עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-22 דולר לבקבוק.
גרמונה לה קובה קאווה
גרמונה לה קובה קאווה
צבע צהוב קש. עוצמה והגדרה טובה על האף עם ניחוחות פרי האבן של אפרסק, שסק, תפוח ואגס. רמז לימון של קליפת לימון מספק רעננות. תווים חמאתיים ומגע עדין של מינים ודבש. היין אדיב בכניסה, בעל גוף בינוני בחך, עם משקל טוב של פרי ומוס פריך משולב היטב. סיומת מרעננת וחומציות מתמשכת. ניתן ליהנות מהיין הזה לאורך כל הארוחה, מה'אפריטיף' ועד ל'דיגסטיף'. גסטרונומי ורב-תכליתי. תערובת: 70% Xarel.lo, 30% Macabeo