רטטוי עם נקניק הוא מתכון ים תיכוני שמגיש 8. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ-27 גרם חלבון, 43 גרם שומן ובסך הכל 583 קלוריות. מתכון זה מכסה 41% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך שיני שום, שמן זית, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה תוך כ-55 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 52%. הציון הזה מוצק. נסו רטטוי נקניק, רטטוי עם נקניק איטלקי ונקניק רטטוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים חצילים ל-2 אינץ'. x 1/2 אינץ'. רצועות; מניחים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים קישואים וקמח; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
3
במחבת גדולה מחממים 1 כף שמן על אש בינונית; מבשלים חצילים וקישואים בקבוצות קטנות עד להשחמה קלה, מוסיפים שמן לפי הצורך.
ניתן לשלב צרפתית עם שמפניה, בורדו ובורגונדי לבן. יין צרפתי מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל לעתים רחוקות אתה טועה עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אולי תנסה גם בורדו לבן. עבור אדום, נסה תערובת בורדו אדומה. ה-Gramona La Cuvee Cava עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-22 דולר לבקבוק.
גרמונה לה קובה קאווה
צבע צהוב קש. עוצמה והגדרה טובה על האף עם ניחוחות פרי האבן של אפרסק, שסק, תפוח ואגס. רמז לימון של קליפת לימון מספק רעננות. תווים חמאתיים ומגע עדין של מינים ודבש. היין אדיב בכניסה, בעל גוף בינוני בחך, עם משקל טוב של פרי ומוס פריך משולב היטב. סיומת מרעננת וחומציות מתמשכת. ניתן ליהנות מהיין הזה לאורך כל הארוחה, מה'אפריטיף' ועד ל'דיגסטיף'. גסטרונומי ורב-תכליתי. תערובת: 70% Xarel.lo, 30% Macabeo