רטטוי עם סיבובי פולנטה
רטטוי עם סיבובי פולנטה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנה העיקרית שלך. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 20 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל של 340 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.42 דולר למנה. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם אורגנו, שום, קישואים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בקישואים תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם ריבועי קינוח קישואים כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 65%. נסו סיר איטי של יום ראשון: רטטוי עם סיבובי פולנטה, פרמזן פולנטה סיבובים, ו טקס-מקס פולנטה סיבובים עם גושי סלט אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה גדולה.
מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה; מבשלים ומערבבים חצילים, קישואים, בצל, פלפל ירוק, עגבניות שרי, זיתי קלמטה ושום עד שהירקות מתחילים להיות רכים, כ -10 דקות. מערבבים יין, בזיליקום, טימין ואורגנו; מתבלים במלח ופלפל שחור. מביאים רטטוי לרתיחה, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים במשך 3 דקות.
יוצקים רטטוי לתבנית אפייה מוכנה ומסדרים מעל פרוסות פולנטה וסיבובי גבינת מוצרלה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהתבשיל מתבשל וגבינת מוצרלה נמסה ומבעבעת, כ -20 דקות.