קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

ריבה מעורבת ברי

ריבה מעורבת ברי
ריבה מעורבת ברי נטול גלוטן,, וטבעוני ומספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 52 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה עובד טוב כמו תבלין. אם יש לכם מיץ לימון, מיכלים פטל אוכמניות, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: ריבת ברי דובדבן, פודינג לחם פירות יער מעורב עם רוטב לימון ברי שיכור, ו מאוורר עוגת גבינה ברי טריפל עם זיגוג שמנת חמוצה, קומפוט ברי מעורב, קצפת טרי, קרום קרקר גרהם.

הוראות

1
מערבבים פירות, סוכר ומיץ לימון בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
פירותפירות
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 2 שעות, ערבוב מדי פעם.
3
שים 2 צלחות במקפיא.
4
בחלק התחתון של stockpot גדול כבד לפחות 3 אינץ ' עמוק יותר מאשר גובה של צנצנות, במקום מתלה מתכת או להקות בורג נוספות מצנצנות שימורים כדי להגן על צנצנות מחום ישיר. ממלאים סיר במים, מכסים ומביאים מים לרתיחה. להפחית את החום לנמוך. לשטוף צנצנות, מכסים, וגומיות בורג במי סבון חמים; לשטוף היטב. הגדר רצועות בורג על מגבת נקייה לייבוש.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
סירסיר
5
מניחים מכסים בסיר קטן; מכסים במים קרים ומביאים לרתיחה; לכבות את החום. למלא צנצנות עם מים חמים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
מעבירים תערובת פירות לסיר גדול ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם. מחית מחית עבה עם מחית תפוחי אדמה. להפחית את החום בינוני ומרתיחים בעדינות עד שהתערובת מתחילה להתעבות, ערבוב לעתים קרובות, כ 18 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
פירותפירות
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
הסר סיר מחום כדי לבדוק ריבה עבור נקודת gelling. זרוק 1 כפית ריבה על צלחת צוננת ולחזור למקפיא 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
הסר צלחת לדחוף קצה ריבה עם קצה האצבע. אם ריבה יש ג ' ל כראוי, פני השטח יהיה קמטים בעדינות. אם לא, להחזיר סיר כדי לחמם לבשל ריבה עוד כמה דקות; לחזור על הבדיקה.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
9
מסננים מים חמים מצנצנות ומנערים עודפי מים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
מיםמים
10
מניחים צנצנות על קרש חיתוך. מצקת ריבה חמה לתוך כל צנצנת, משאיר שטח 3/4 אינץ ' בחלק העליון. להחליק מרית פלסטיק שטוח בין ריבה וצנצנת לחסל בועות אוויר. שפה נקייה של כל צנצנת עם מטלית לחה. באמצעות מלקחיים, להרים מכסים חמים מ סיר, 1 בכל פעם, לנער יבש, ומניח על גבי צנצנות. לאטום כל אחד עם רצועת בורג, מתפתל קרוב אבל לא חזק מדי. להחזיר צנצנות מלאות לסיר של מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
מיםמים
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
מחבת רוטבמחבת רוטב
מריתמרית
מצקתמצקת
מלקחייםמלקחיים
סירסיר
11
מוסיפים מים לסיר, במידת הצורך, כדי לכסות צנצנות על ידי לפחות 1 אינץ'. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה; להפחית את החום ומרתיחים בעדינות 10 דקות. כבה את החימום. המתן 5 דקות; השתמש מלקחיים כדי להסיר צנצנות ללא הטיה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מלקחייםמלקחיים
סירסיר
12
מניחים זקוף על מגבת; מגניב לחלוטין בטמפרטורת החדר. ריבה יהיה להתעבות כפי שהוא מתקרר.
מרכיבים שתצטרך
ריבהריבה
13
בדוק מכסים לאטום על ידי לחיצה על כל קלות. מכסים של צנצנות אטומות יהיה קעור ולא להראות שום תנועה כאשר לחוץ.
1
עבור ריבת אפרסק או משמש, להשתמש 2 פאונד פירות, 2 כוסות סוכר, ו 2 כפות מיץ לימון. לשטוף, לייבש, ולשפשף כל פלומה את האפרסקים, אם משתמשים. חצי, בור, לחתוך פירות לחתיכות 3/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ריבת משמשריבת משמש
מיץ לימוןמיץ לימון
אפרסקאפרסק
פירותפירות
סוכרסוכר
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
2
מניחים בקערה לזרוק עם סוכר ומיץ לימון, ולאחר מכן בצע כיוונים לעיל.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה