ריבה מעורבת ברי
ריבה מעורבת ברי נטול גלוטן,, וטבעוני ומספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 52 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה עובד טוב כמו תבלין. אם יש לכם מיץ לימון, מיכלים פטל אוכמניות, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: ריבת ברי דובדבן, פודינג לחם פירות יער מעורב עם רוטב לימון ברי שיכור, ו מאוורר עוגת גבינה ברי טריפל עם זיגוג שמנת חמוצה, קומפוט ברי מעורב, קצפת טרי, קרום קרקר גרהם.
הוראות
מערבבים פירות, סוכר ומיץ לימון בקערה גדולה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 2 שעות, ערבוב מדי פעם.
בחלק התחתון של stockpot גדול כבד לפחות 3 אינץ ' עמוק יותר מאשר גובה של צנצנות, במקום מתלה מתכת או להקות בורג נוספות מצנצנות שימורים כדי להגן על צנצנות מחום ישיר. ממלאים סיר במים, מכסים ומביאים מים לרתיחה. להפחית את החום לנמוך. לשטוף צנצנות, מכסים, וגומיות בורג במי סבון חמים; לשטוף היטב. הגדר רצועות בורג על מגבת נקייה לייבוש.
מניחים מכסים בסיר קטן; מכסים במים קרים ומביאים לרתיחה; לכבות את החום. למלא צנצנות עם מים חמים מאוד.
מעבירים תערובת פירות לסיר גדול ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם. מחית מחית עבה עם מחית תפוחי אדמה. להפחית את החום בינוני ומרתיחים בעדינות עד שהתערובת מתחילה להתעבות, ערבוב לעתים קרובות, כ 18 דקות.
הסר סיר מחום כדי לבדוק ריבה עבור נקודת gelling. זרוק 1 כפית ריבה על צלחת צוננת ולחזור למקפיא 1 דקה.
הסר צלחת לדחוף קצה ריבה עם קצה האצבע. אם ריבה יש ג ' ל כראוי, פני השטח יהיה קמטים בעדינות. אם לא, להחזיר סיר כדי לחמם לבשל ריבה עוד כמה דקות; לחזור על הבדיקה.
מסננים מים חמים מצנצנות ומנערים עודפי מים.
מניחים צנצנות על קרש חיתוך. מצקת ריבה חמה לתוך כל צנצנת, משאיר שטח 3/4 אינץ ' בחלק העליון. להחליק מרית פלסטיק שטוח בין ריבה וצנצנת לחסל בועות אוויר. שפה נקייה של כל צנצנת עם מטלית לחה. באמצעות מלקחיים, להרים מכסים חמים מ סיר, 1 בכל פעם, לנער יבש, ומניח על גבי צנצנות. לאטום כל אחד עם רצועת בורג, מתפתל קרוב אבל לא חזק מדי. להחזיר צנצנות מלאות לסיר של מים חמים.
מוסיפים מים לסיר, במידת הצורך, כדי לכסות צנצנות על ידי לפחות 1 אינץ'. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה; להפחית את החום ומרתיחים בעדינות 10 דקות. כבה את החימום. המתן 5 דקות; השתמש מלקחיים כדי להסיר צנצנות ללא הטיה.
מניחים זקוף על מגבת; מגניב לחלוטין בטמפרטורת החדר. ריבה יהיה להתעבות כפי שהוא מתקרר.
בדוק מכסים לאטום על ידי לחיצה על כל קלות. מכסים של צנצנות אטומות יהיה קעור ולא להראות שום תנועה כאשר לחוץ.
עבור ריבת אפרסק או משמש, להשתמש 2 פאונד פירות, 2 כוסות סוכר, ו 2 כפות מיץ לימון. לשטוף, לייבש, ולשפשף כל פלומה את האפרסקים, אם משתמשים. חצי, בור, לחתוך פירות לחתיכות 3/4 אינץ'.
מניחים בקערה לזרוק עם סוכר ומיץ לימון, ולאחר מכן בצע כיוונים לעיל.