ריבוליטנית עם סיר איטי היא מנה עיקרית שמגישה 4. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 704 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן. אם יש לכם רסק עגבניות, מלח ופלפל כשר, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו -20 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 84%, וזה מדהים. נסו ריבוליטה עם סיר איטי, ריבוליטה עם סיר איטי, ו ריבוליטה עם סיר איטי עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
שלב את הגזר, הסלרי, הכרוב, הפנצ ' טה, השעועית, רסק העגבניות, קליפת הפרמזן, 1 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל ו -7 כוסות מים בסיר איטי של 5 עד 6 ליטר. מכסים ומבשלים על נמוך, 7 עד 8 שעות. השאירו 1 פרוסת לחם בטמפרטורת החדר להתייבש מעט.
לפני ההגשה, מוסיפים את הלחם המעופש לתנור האיטי. מכסים וממשיכים לבשל, כ -10 דקות. מערבבים היטב את המרק, ואז מוסיפים את הפרמזן והפטרוזיליה המגוררים. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
3
בינתיים, לחמם את הברוילר.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
4
מורחים את 4 פרוסות הלחם הנותרות על תבנית עם נייר אפייה ומזלפים שמן זית. צולים עד להזהבה, 1 עד 2 דקות לכל צד.
מחממים 3 כפות שמן זית והשום במחבת בינונית על אש בינונית-גבוהה. מבשלים, מסתחררים את התבנית לעיתים קרובות, עד שהשום מזהיב, כ -3 דקות. מערבבים את השום והשמן למרק. מצקת את המרק מעל הלחם בקערות.