נקניק ושרימפס ברוטב לימון
רוגט וחסילון עם רוטב לימון נטול גלוטן, וקמאיות ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה עד 27 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 349 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מרק עוף, שרימפס, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו Le Rouget, פסטה שרימפס עם רוטב שום לימון, ו מדבקות שרימפס עם רוטב ג'ינג'ר-לימון (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף שרימפס, אם תרצה, devein. עם פינצטה להסיר כל עצמות פילה דגים.
חותכים חמאה לתוך כפות. בסיר קטן להרתיח יין, מרק, מיץ לימון, ושאלוט עד הנוזל מופחת על ידי כמחצית.
לטאטא ב 2 כפות שמן ומבשלים עד emulsified, על 2 דקות.
הסר מחבת מחום ולהקציף בחמאה 1 חתיכה בכל פעם, הוספת כל חתיכה חדשה לפני הקודם משולב. שמור על הרוטב חם, מכוסה. (זה לא צריך להיות חם מספיק כדי להפריד.)
חצי קישואים לאורך לחתוך לרוחב לחתיכות בעובי 1/2 אינץ'. בסיר קטן של מים מלוחים רותחים לבשל קישואים עד רק מכרז, על 1 דקה, ולנקז במסננת. בקערה לזרוק קישואים עם 1 רוטב כף ולשמור חם, מכוסה.
פילה דג טפיחה יבש מתבלים עם מלח ופלפל. במחבת nonstick גדולה חום 2 כפות שמן על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא עישון בקבוצות לצרוב דגים, צד העור למטה, עד חום זהוב, על 2 דקות. הפוך דגים מעל ומבשלים עד רק מבושל דרך, כ 2 דקות יותר עבור rouget וכ 4 דקות יותר עבור סנאפר. (
הוסף עוד שמן במידת הצורך בין קבוצות.)
מעבירים דגים מבושלים למחבת אפייה רדודה ולשמור חם, מכוסה, באמצע התנור.
לנגב מחבת נקי וחום 2 כפות שמן על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן. שרימפס מטוגנים, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב ופשוט מבושל דרך, כ 4 דקות.
מאש תל במרכז כל אחד 6 צלחות העליון עם דגים. מסדרים שרימפס וקישואים באופן שווה סביב מחית רוטב רסס על כל.