קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

נקניק ושרימפס ברוטב לימון

נקניק ושרימפס ברוטב לימון
רוגט וחסילון עם רוטב לימון נטול גלוטן, וקמאיות ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה עד 27 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 349 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מרק עוף, שרימפס, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו Le Rouget, פסטה שרימפס עם רוטב שום לימון, ו מדבקות שרימפס עם רוטב ג'ינג'ר-לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקלף שרימפס, אם תרצה, devein. עם פינצטה להסיר כל עצמות פילה דגים.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
2
מחממים תנור ל 149°.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
3
קוצצים דק שאלוט.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
4
חותכים חמאה לתוך כפות. בסיר קטן להרתיח יין, מרק, מיץ לימון, ושאלוט עד הנוזל מופחת על ידי כמחצית.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
לטאטא ב 2 כפות שמן ומבשלים עד emulsified, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
הסר מחבת מחום ולהקציף בחמאה 1 חתיכה בכל פעם, הוספת כל חתיכה חדשה לפני הקודם משולב. שמור על הרוטב חם, מכוסה. (זה לא צריך להיות חם מספיק כדי להפריד.)
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
חצי קישואים לאורך לחתוך לרוחב לחתיכות בעובי 1/2 אינץ'. בסיר קטן של מים מלוחים רותחים לבשל קישואים עד רק מכרז, על 1 דקה, ולנקז במסננת. בקערה לזרוק קישואים עם 1 רוטב כף ולשמור חם, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
פילה דג טפיחה יבש מתבלים עם מלח ופלפל. במחבת nonstick גדולה חום 2 כפות שמן על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא עישון בקבוצות לצרוב דגים, צד העור למטה, עד חום זהוב, על 2 דקות. הפוך דגים מעל ומבשלים עד רק מבושל דרך, כ 2 דקות יותר עבור rouget וכ 4 דקות יותר עבור סנאפר. (
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
סנאפרסנאפר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
הוסף עוד שמן במידת הצורך בין קבוצות.)
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
10
מעבירים דגים מבושלים למחבת אפייה רדודה ולשמור חם, מכוסה, באמצע התנור.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
11
לנגב מחבת נקי וחום 2 כפות שמן על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן. שרימפס מטוגנים, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב ופשוט מבושל דרך, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מאש תל במרכז כל אחד 6 צלחות העליון עם דגים. מסדרים שרימפס וקישואים באופן שווה סביב מחית רוטב רסס על כל.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק