ריבועי ביסקוויט דילי
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את ריבועי ביסקוויט דילי. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 5 גרם חלבון , 12 גרם שומן , ובסך הכל 200 קלוריות . מתאים ל-12 ועלותו 24 סנט למנה מנות. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . גשו לסופר וקנו חלב, קיצור, גראס שמיר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. עם ציון של 21% , המנה הזו לא כל כך מדהימה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ריבועי ביסקוויט טונה , ריבועי ביסקוויט בצל מעושן , וריבועי ביסקוויט בטטה מזוגגים .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, הסוכר והמלח. מערבבים פנימה את הגבינה.
חותכים לקיצור עד שהתערובת מזכירה פירורים גסים. מערבבים חלב רק עד להרטיב.
הופכים על משטח מקומח קלות.
מרדדים לריבוע בעובי של 3/4 אינץ'.
מניחים במרחק של 1/8 אינץ' זה מזה על תבנית אפייה לא משומנת.
אופים בחום של 450 מעלות למשך 10-12 דקות או עד להזהבה.
שלבו את מרכיבי חמאת השמיר; מברישים מעל ביסקוויטים חמים.
מגישים חם. מקררים שאריות.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
עוגיות עובדות ממש טוב עם קרם שרי, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מתוק מבעבע אינו מציף עוגיות סוכר פשוטות או עוגיות שורט, שרי שמנת מתוקה משלים עוגיות מתובלות, והתווים האגוזים של מדיירה מתאימים לעוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. אתה יכול לנסות את NV Solera Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.