קושיקשה
מוכן ב47 דק.
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ריבועי ברוקולי

ריבועי ברוקולי
. אם יש לכם ברוקולי, גבינת שמנת, מיונז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 47 דקות. נסו ריבועי טונה ברוקולי, ברוקולי-גבינה ריבועים בצורת חצי סהר, ו ריבועים פולנטה עם ברוקולי מוקפץ Rabe ו Pancetta (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מסדרים את הבצק רול ארוחת הערב ב 4 מלבנים על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
אופים בתנור שחומם מראש 12 דקות, או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
הסר מהחום ולאפשר להתקרר לחלוטין.
5
בקערה בינונית, מערבבים את גבינת שמנת, מיונז ותערובת רוטב בסגנון חווה יבשה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
סלט רוטב לערבבסלט רוטב לערבב
מיונזמיונז
רוטב ראנץרוטב ראנץ
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מורחים באופן שווה על לחמניות הסהר.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות סהר בקירורלחמניות סהר בקירור
מורחיםמורחים
7
מפזרים ברוקולי ועגבניות. למעלה עם גבינת צ ' דר ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
ברוקוליברוקולי
עגבנייהעגבנייה