ריבועי ברוקולי
. אם יש לכם ברוקולי, גבינת שמנת, מיונז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 47 דקות. נסו ריבועי טונה ברוקולי, ברוקולי-גבינה ריבועים בצורת חצי סהר, ו ריבועים פולנטה עם ברוקולי מוקפץ Rabe ו Pancetta (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה בינונית.
מסדרים את הבצק רול ארוחת הערב ב 4 מלבנים על תבנית האפייה.
אופים בתנור שחומם מראש 12 דקות, או עד חום זהוב.
הסר מהחום ולאפשר להתקרר לחלוטין.
בקערה בינונית, מערבבים את גבינת שמנת, מיונז ותערובת רוטב בסגנון חווה יבשה.
מורחים באופן שווה על לחמניות הסהר.
מפזרים ברוקולי ועגבניות. למעלה עם גבינת צ ' דר ומגישים.