ריבועי חיטה נפוחים שוקולד
ריבועי חיטה נפוחים משוקולד עשויים להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 755 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר חום, חמאה, דגני חיטה מנופחים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב סירופ תירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פאדג'עם סירופ זהב כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 87%. מתכונים דומים: ריבועי חיטה נפוחים (חמאת בוטנים או רגיל), ריבועי אורז נפוחים, ו כדורי חיטה נפוחים.
הוראות
מניחים חיטה נפוחה בקערה גדולה, ומניחים בצד. גריז אחד 9x9 מחבת אינץ'.
משמנים את השפה של סיר בינוני כדי למנוע רתיחה מעל.
מניחים את אבקת הקקאו, סירופ תירס, סוכר חום, חמאה או מרגרינה בסיר. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות עד התערובת מגיעה לרתיחה מלאה. אפשר להרתיח במשך 1 דקה, ולאחר מכן להסיר מן החום.
יוצקים תערובת שוקולד על חיטה נפוחה ומערבבים עד לחיטה נפוחה מצופה באופן שווה. באמצעות מרית חמאה, לחץ על תערובת למחבת מוכנה. אפשר להתקרר, ואז לחתוך לפי הצורך. לעטוף ריבועים בנפרד, או לאחסן במיכל אטום.