קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות20
ציון בריאות0
מגזין

ריבועי לימון-קוקוס

ריבועי לימון-קוקוס
ריבועי לימון-קוקוס הוא צמחוני מתאבנים. מנה אחת מכילה 103 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, וופלים וניל, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-50 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו ריבועי קוקוס לימון, ריבועי קוקוס לימון, ו ריבועי טופו לימון-קוקוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שלב פירורי וופל, 1/4 כוס סוכר, חמאה וגרידת לימון; לחץ על החלק התחתון של מחבת מרובע 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(55 ופלים)(55 ופלים)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
אופים 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
לטאטא ביצים וסוכר שנותרו בקערה קטנה עד מעורבב ועבה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים מיץ לימון, קמח ואבקת אפייה; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
6
יוצקים מעל קרום; מפזרים קוקוס.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
7
אופים 25 עד 30 דקות. או עד שהמרכז מוגדר והחלק העליון משחימים קלות. מגניב לגמרי. מקררים כמה שעות או עד מקורר לפני חיתוך כדי לשרת.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®