ריבועי עוגת גבינה אננס
ריבועי עוגת גבינה אננס עשויים להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכין 15 מנות עם 296 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן כל אחד. 923 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מיץ אננס, חמאה, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מרהיב מרהיב ציון של 26%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: ריבועי עוגת גבינה אננס, ריבועי עוגת גבינה אננס, ו ריבועי אננס.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). בקערה בינונית שלבו 2 כוסות קמח, סוכר קונדיטורים ושקדים.
חותכים בחמאה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. לחץ לתחתית תבנית בגודל 9 על 13 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 15 עד 20 דקות.
בזמן שהקרום נאפה מכינים את שכבת גבינת השמנת. בקערה גדולה מקציפים את גבינת השמנת ו -1 / 2 כוס סוכר לתערובת אחידה. מקציפים ביצים אחת אחת. מערבבים פנימה 2/3 כוס מיץ אננס לא ממותק.
יוצקים מעל קרום חם ואופים כ -20 דקות נוספות בתנור שחומם מראש. אפשר להתקרר לחלוטין.
הכינו את הציפוי: בסיר שלבו 1/4 כוס קמח, 1/4 כוס סוכר ו -1 כוס מיץ אננס שמור. מביאים לרתיחה ומערבבים במשך 1 דקה.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה אננס כתוש. מגניב לחלוטין. כשהוא קריר מקפלים פנימה קצפת.
מורחים ציפוי על שכבת גבינת שמנת. מקררים 4 שעות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce, Sauternes
קציר מאוחר ריזלינג, למברוסקו דולצ ' ה וסוטרנים הם בחירה מצוינת לעוגת גבינה. יינות קינוח לבנים הם בחירה בטוחה לעוגת גבינה (ללא שוקולד), אבל למברוסקו מתוק יהיה כל כך טוב עם עוגת גבינה תות קלאסית. המלאך קציר מאוחר ריזלינג עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג]()
אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג
המלאך של מסינה הוף הוא יין קינוח פריך ומתוק, שנקטף מהבחירה האחרונה של ריזלינג כשהענבים כמעט צימוקים. מושלם עם פירות, עוגת גבינה וקינוחי שוקולד קלים ומתוקים.