ריבועי עוגת גבינה מנטה
, המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה 283 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. אם יש לכם גבינת שמנת, קרם דה מנתה סירופ, שמנת חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו ריבועי מנטה פאדג'י, לא לאפות ריבועי מנטה, ו מתכון בראוני סאנדיי מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. בקערה בינונית, לערבב מרכיבים קרום. לחץ בתחתית ungreased 13x9inch פאן. להקפיא קרום תוך הכנת מילוי.
בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי, לנצח את כל מילוי החומרים על מהירות נמוכה עד חלקה.
אופים 30 עד 35 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב על מתלה תיל.
בינתיים, בסיר 1 ליטר, להמיס שוקולד על אש נמוכה, תוך ערבוב כל הזמן. מגניב 5 דקות; לנצח שמנת חמוצה עם כף.
מורחים על עוגת גבינה חמה. להכניס למקרר 3 שעות או עד המשרד.
חותכים לריבועים. לאחסן במקרר.