ריבועי פאי דלעת
ריבועי פאי דלעת דורש כ 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 15 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 212 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ג'ינג'ר הקרקע, חלב התאדה, שיבולת שועל התגלגל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . עם כפית ציון של 28% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו עוגת דלעת צ'ורו עוגת גבינה דנית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה בינונית, שמנת יחד חמאה וסוכר חום.
מערבבים בקמח. מקפלים בשיבולת שועל. לחץ לתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש 15 דקות, עד שנקבע.
בקערה גדולה, להכות ביצים עם סוכר לבן. הכה בדלעת וחלב התאדה.
מערבבים במלח, קינמון, זנגביל וציפורן.
אופים בתנור שחומם מראש 20 דקות, עד שנקבע.
בואו להתקרר לפני חיתוך לריבועים.