קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות15
ציון בריאות3
מגזין

ריבועי פאי דלעת

ריבועי פאי דלעת
ריבועי פאי דלעת דורש כ 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 15 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 212 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ג'ינג'ר הקרקע, חלב התאדה, שיבולת שועל התגלגל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . עם כפית ציון של 28% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו עוגת דלעת צ'ורו עוגת גבינה דנית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה בינונית, שמנת יחד חמאה וסוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים בקמח. מקפלים בשיבולת שועל. לחץ לתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שיבולת שועלשיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
אופים בתנור שחומם מראש 15 דקות, עד שנקבע.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
בקערה גדולה, להכות ביצים עם סוכר לבן. הכה בדלעת וחלב התאדה.
מרכיבים שתצטרך
חלב מתאדהחלב מתאדה
סוכר מגורעןסוכר מגורען
דלעתדלעת
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מערבבים במלח, קינמון, זנגביל וציפורן.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
ציפורןציפורן
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
מלחמלח
7
יוצקים מעל קרום אפוי.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
8
אופים בתנור שחומם מראש 20 דקות, עד שנקבע.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
בואו להתקרר לפני חיתוך לריבועים.