ריבועי פולנטה עגבניות מיובשות עם שלושה פלפלים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל ריבועי פולנטה עגבניות יבשים שמש עם שלושה פלפלים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 56 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. מתאים ל-55 מנות. אם יש לכם חמאה, גבינת מוצרלה חלב פולי-o, זרעי שומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-55 דקות. נסו פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות, פסטו עגבניות מיובשים טבעוני קל, ו יום ראשון מיובש עגבניות פסטו פסטה עם Zoodles (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מים, קמח תירס ומלח בסיר כבד. מבשלים על אש נמוכה 30 דקות. או עד שהתערובת מתעבה ומתרחקת מהצד של המחבת, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים גבינת פרמזן, עגבניות וחמאה 1/4 כוס; מערבבים היטב. כפית לתוך מחבת אפייה משומנת 13x9 אינץ'; חלק עליון. מגניב לטמפרטורת החדר. כיסוי. מקררים לפחות 2 שעות או עד 3 ימים עד המשרד.
מבשלים ומערבבים פלפלים ובצל ב 1 כף. של השמן במחבת גדולה על חום בינוני עד במכרז. מערבבים בשומר; להפריש.
חותכים פולנטה לתוך 12 ריבועים. ממיסים הנותרים 1 כף. שמן ו-1 כף. חמאה במחבת גדולה.
מוסיפים ריבועי פולנטה; מבשלים עד שישבנים של ריבועים הם משחימים קלות; להתהפך. למעלה כל אחד עם פרוסת גבינה 1; לכסות. המשך לבשל עד ישבנים משחימים קלות גבינה מותכת.