קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות55
ציון בריאות1
מגזין

ריבועי פולנטה עגבניות מיובשות עם שלושה פלפלים

ריבועי פולנטה עגבניות מיובשות עם שלושה פלפלים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל ריבועי פולנטה עגבניות יבשים שמש עם שלושה פלפלים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 56 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. מתאים ל-55 מנות. אם יש לכם חמאה, גבינת מוצרלה חלב פולי-o, זרעי שומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-55 דקות. נסו פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות, פסטו עגבניות מיובשים טבעוני קל, ו יום ראשון מיובש עגבניות פסטו פסטה עם Zoodles (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים מים, קמח תירס ומלח בסיר כבד. מבשלים על אש נמוכה 30 דקות. או עד שהתערובת מתעבה ומתרחקת מהצד של המחבת, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים גבינת פרמזן, עגבניות וחמאה 1/4 כוס; מערבבים היטב. כפית לתוך מחבת אפייה משומנת 13x9 אינץ'; חלק עליון. מגניב לטמפרטורת החדר. כיסוי. מקררים לפחות 2 שעות או עד 3 ימים עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
מבשלים ומערבבים פלפלים ובצל ב 1 כף. של השמן במחבת גדולה על חום בינוני עד במכרז. מערבבים בשומר; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
חותכים פולנטה לתוך 12 ריבועים. ממיסים הנותרים 1 כף. שמן ו-1 כף. חמאה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים ריבועי פולנטה; מבשלים עד שישבנים של ריבועים הם משחימים קלות; להתהפך. למעלה כל אחד עם פרוסת גבינה 1; לכסות. המשך לבשל עד ישבנים משחימים קלות גבינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
6
מגישים עם תערובת פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות