קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

ריבועי פולנטה עם ראגו פטריות

ריבועי פולנטה עם ראגו פטריות
ריבועי פולנטה עם ראגו פטריות עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 27 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, חמאה, מים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 8%. נסו ריבועי פולנטה עם ראגו פטריות, רגו פטריות עם פולנטה גבינה, ו רגו פטריות ונקניקיות עם פולנטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
להביא את המים, 1 כף חמאה, ו 1/2 כפית מלח לרתיחה בסיר בינוני כבד. בהדרגה להקציף פולנטה. להפחית את החום בינוני נמוך. מערבבים כל הזמן עד פולנטה מתעבה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
חמאהחמאה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
3
יוצקים את הפולנטה לתוך 9 משומן על ידי 9 אינץ תבנית אפייה, מתפשט כך שהוא 1/3 אינץ ' עבה. לכסות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר עד שנקבע, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
בינתיים, לחמם את השמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את הפטריות והבצל.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
בצלבצל
6
מפזרים 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל וטחון עד המיצים להתאדות, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
מלחמלח
7
מוסיפים את השום והטחון עד שהפטריות חומות זהובות, בערך 2 דקות יותר. להקטין את החום בינוני נמוך.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
שוםשום
8
תוסיף את המרסלה. כיסוי ומבשלים עד Marsala צמצם על ידי כמחצית, על 5 דקות. מערבבים את הקמח הנותרים 2 כפות חמאה בקערה קטנה כדי ליצור משחה, ולאחר מכן מערבבים את הדבק לתוך תערובת הפטריות. מכסים ומבשלים עד הרוטב מתעבה מעט, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
הסר מהחום. מערבבים את הפטרוזיליה לתוך הראגו. מתבלים את הראגו, לפי הטעם, עם יותר מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטרוזיליהפטרוזיליה
10
חותכים את הפולנטה ל 36 ריבועים בגודל ביס. סדר את ריבועי פולנטה על מגש. כף רגו חם על פולנטה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה