ריבועי פולנטה עם ראגו פטריות
ריבועי פולנטה עם ראגו פטריות עשויים להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 27 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, חמאה, מים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 8%. נסו ריבועי פולנטה עם ראגו פטריות, רגו פטריות עם פולנטה גבינה, ו רגו פטריות ונקניקיות עם פולנטה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
להביא את המים, 1 כף חמאה, ו 1/2 כפית מלח לרתיחה בסיר בינוני כבד. בהדרגה להקציף פולנטה. להפחית את החום בינוני נמוך. מערבבים כל הזמן עד פולנטה מתעבה, על 5 דקות.
יוצקים את הפולנטה לתוך 9 משומן על ידי 9 אינץ תבנית אפייה, מתפשט כך שהוא 1/3 אינץ ' עבה. לכסות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר עד שנקבע, על 15 דקות.
בינתיים, לחמם את השמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הפטריות והבצל.
מפזרים 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל וטחון עד המיצים להתאדות, כ 8 דקות.
מוסיפים את השום והטחון עד שהפטריות חומות זהובות, בערך 2 דקות יותר. להקטין את החום בינוני נמוך.
תוסיף את המרסלה. כיסוי ומבשלים עד Marsala צמצם על ידי כמחצית, על 5 דקות. מערבבים את הקמח הנותרים 2 כפות חמאה בקערה קטנה כדי ליצור משחה, ולאחר מכן מערבבים את הדבק לתוך תערובת הפטריות. מכסים ומבשלים עד הרוטב מתעבה מעט, על 2 דקות.
הסר מהחום. מערבבים את הפטרוזיליה לתוך הראגו. מתבלים את הראגו, לפי הטעם, עם יותר מלח ופלפל.
חותכים את הפולנטה ל 36 ריבועים בגודל ביס. סדר את ריבועי פולנטה על מגש. כף רגו חם על פולנטה ומגישים מיד.